FBピクセル

ダンテ

TOSKANSKA KUHINJA NA GORENJSKEM Od začetka decembra dalje se lahko na Gorenjskem, natančneje pri Kranjski Gori pustimo razvajati v pravi toskanski restavraciji. Klasično gostinsko à la carte ponudbo so v restavraciji razširili s posebnimi degustacijskimi meniji (izbiramo lahko med mesnim ali ribjim), ki bodo ...

基本情報
住所
ダンテ
Bezje 14
クランスカゴーラ
繋がり
スケジュール
vsak dan od 19. do 22. ure
コンタクト

TOSKANSKA KUHINJA NA GORENJSKEM

Od začetka decembra dalje se lahko na Gorenjskem, natančneje pri Kranjski Gori pustimo razvajati v pravi toskanski restavraciji. Klasično gostinsko à la carte ponudbo so v restavraciji razširili s posebnimi degustacijskimi meniji (izbiramo lahko med mesnim ali ribjim), ki bodo sestavljeni iz hladne in tople predjedi, glavne jedi s prilogo, sladice, kavice, buteljčnega vina in vode. Tako bomo lahko poskusili največ raznolikih jedi iz toskanske kuhinje, za menije pa bomo odšteli 5.600 za mesni in 6.000 tolarjev za ribji meni. Poleg jedi po naročilu nam bodo vedno postregli s kozarcem vina iz njihove bogate vinske ponudbe (Piro, Kristančič, Lisjak, Kupljen, Šutor …). Poskrbljeno bo tudi za sladkosnede: izbirali bodo lahko med doma pripravljenimi tiramisuji, panna coto, karamelno kremo … V zimskih dneh, ko bomo deležni snega in bodo smučišča v polem zagonu , bodo pri Danteju razvajali tudi ljubitelje žlahtne kapljice. Vsak dan med 15. uro in 18.30 bodo priprvljali degustacije vin: 550 tolarjev bomo odšteli za kozarec vina in krožnik z različnimi prigrizki, od oliv, sira, do salam … Veliko vrst salam in sirov bodo pripeljali iz Italije, veselimo se lahko toskanskega pršuta San Daniele in Parma, ovčjega sira Pecorino, parmezana Grana Padano … Če nas bo za silvestrovo zaneslo v gorenjski konec, nas bodo pri Danteju pričakali z novoletnim menijem toskanskih specialitet in živo glasbo.

 

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。