FBピクセル

Italijanska kuharica razkriva: to so ključne napake pri pripravi testenin, ki jih delamo vsi

Italijanska kuharica razkriva: to so ključne napake pri pripravi testenin, ki jih delamo vsi

Mnogi mislijo, da so mojstri v pripravi testenin, a še zdaleč ni tako. Katere napake pri pripravi testenin delate tudi vi?

料理人 Antonella Rana, nečakinja Giovannija Rane, očeta testenin Rana, poudarja, da pravi italijanski okus testenin kvarimo s pretirano količino različnih omak sira.

Sveže testenine bodo nared v le 2 minutah.
Sveže testenine bodo nared v le 2 minutah.

Sveže testenine so pripravljene v le 2 minutah, medtem ko je za pripravo kupljenih スパゲッティmakaronov potrebnega nekaj več časa – približno 10分. Dodati jim je potrebno kapljico ekstra deviškega oljčnega oljamalo parmezana. Če želite izboljšati njihov okus, lahko dodate še žlico omake. Po Antonellinem mnenju je ključno torej, da upoštevate razmerje med količino testenin アクセサリー!

S paradižnikovo omako ne gre pretiravati.
S paradižnikovo omako ne gre pretiravati.

Kako izdelati pristno paradižnikovo omako? Antonella pravi, da jo izdelate na osnovi različnih vrst zelenjave, kot so paradižnik, čebula, korenje in zelena, vanjo ne dodajajte kečapa. Ne pozabite niti na ekstra deviško oljčno olje, ki jedi daje prijetnejši okus, boljšo barvo in hranilne snovi. S ペッパー ne smete pretiravati, omako je vredno popestriti tudi z zelišči, kot sta bazilika in timijan.

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。