アラブのパンケーキは少し違います。予想外の2つの成分が含まれており、信じられないほど柔らかいです。
パンケーキ so priljubljena jed za zajtrk, kosilo ali večerjo ali samo posladek v mnogih državah po svetu in jih lahko pripravimo sladke ali slane.
Priljubljene so zaradi več razlogov. Enostavne priprave. Lahko jih pripravimo v različnih okusih in oblikah. Sestavine so poceni in dostopne, kar jim omogoča, da jih lahko pripravi vsak.
Priprava zmesi ni težka, saj se sestavine le zmešajo, vseeno pa morate uganiti pravo mero, da vam uspe.
Predlagamo, da preizkusite recept za arabske palačinke z banano, kvasom in kefirjem, ki se bodo izkazale za neverjetno mehke.
Arabske palačinke
食材
- バナナ 2本
- ドライイースト 小さじ1
- 砂糖 小さじ1
- 塩 小さじ1/2
- 卵 3個
- 350 ml kefirja
- ぬるま湯 300ml
- 350 g moke
手順
- V mešalnik dajte banane, suh kvas, sladkor, sol, kefir in jajca.
- Dobro premešajte, nato dodajte moko in toplo vodo, nato ponovno premešajte.
- Zmes vlijete v posodo, nato pokrijete s prozorno folijo in pustite eno uro.
- Ponev naoljite, in jih specite.