FBピクセル

レシピ:ラファエラは好きですか?それなら、この自家製ココナッツスプレッドを試してみてください。

Domači kokosov namaz

ラファエロ ボールや甘いスプレッドのファンなら、この自家製ココナッツ スプレッドをぜひ試してみてください。まさに神聖です。

Čeprav okus namaza spominja na kroglice Raffaelo, pa jih za pripravo domačega kokosovega namaza ne rabiš (no, razen, če se želiš vmes sladkati). Ne bomo ti lagali, da je namaz nizkokaloričen, ampak če si ga boš privoščila od časa do časa in v tankem sloju za zajtrk, ne rabiš skrbeti. Prepričani smo, da bo poskrbel za najboljši začetek dneva.

この投稿をInstagramで見る

Guten Morgen und einen schönen Sonntag wünsch ich euch 🤗☀️ • Was gibt's schöneres, um in den Tag zu starten, als ein ausgedehntes Frühstück?! Kaffee, Eier, Obst, Joghurt, frische Semmeln und Croissants ☕🥐🍳🥓🥞🍓🍌🍇 Hmmm, herrlich 🤩 Und dazu gibt's heute meinen selbst gemachten Kokosaufstrich 🥥 Diesen hab ich einfach ganz nach Gefühl mit Kokosmus, Agavendicksaft und Vanilleextrakt cremig angerührt. Ein Gedicht sag ich euch, probiert's doch einfach mal aus 😉 • • • • #sabrinaskitchn #kokosaufstrich #selbstgemacht #homemade #breakfast #frühstück #happysunday #schönensonntag #foodporn #soulfood #foodphotograph #foods #foodblogger #foody #foodphotographer #foodphotography #foodblogger_de #foodinspiration #foodstagram #foodlover #foodstyling #foodstylist #instafood #instapic #seelenfutter #kochenmitsohnemann #cookingwithson #lecker #yummy

がシェアした投稿 Sabrina's Kitch'n (@cook.baker.everythingmaker) on

原料

  • ホワイトチョコレート 200g
  • コンデンスミルク 400g
  • バター 250g
  • 70 g naribanega kokosa

準備

Na majhnem ognju najprej stopiš maslo in čokolado. Nato umakni lonec s štedilnika in dodaj kondenzirano mleko ter ga s pomočjo metlice počasi vmešaj, da nastane gladka krema. Na koncu dodaj še nariban kokos. Namaz daj v stekleno posodico in postavi v hladilnik. Naslednje jutro je pripravljen za pokušanje. Pa sladek dober tek!

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。