この美味しいかぼちゃの焼かないチーズケーキは、秋の日にぴったりのシンプルで滑らかなデザートです。試してみてください。後悔はしません。
カボチャ so odlične tako kot okras (ne pozabite, halloween je pred vrati) kot tudi kot 食べ物. Še posebno so dobrodošle pri sladicah, kjer poskrbijo za neponovljiv okus. Tokrat smo za vas pripravili recept za pravo sladico za noč čarovnic: božanski bučni cheesecake brez peke.
Sestavine za bučni cheesecake brez peke:
- 2 skodelici in pol zdrobljenih graham keksov
- pol skodelice stopljenega masla
- 225 gramov kremnega sira
- ホイップクリーム 1カップ
- 粉砂糖 1カップ
- 1 skodelica in pol bučnega pireja
- 粉末シナモン 小さじ1
- 1 čajna žlička vanilje
- stepena smetana za okras
Priprava bučnega cheesecaka brez peke:
V skledi dobro zmešajte drobtine graham keksov in stopljeno maslo. Dobljeno maso prenesite v pekač (premer 23 cm) in ustvarite enakomerno podlago, ki se na straneh dviga 2 centimetra. V večji skledi zmešajte kremni sir in smetano za stepanje ter mešajte tako dolgo, da dobite gladko maso (3 do 4 minute). Dodajte sladkor, bučnega pire, cimet in vaniljo ter stepite do gladke in puhaste mase. Kremo prelije po podlagi, pokrije s plastično folijo in postavite v hladilnik za 6 do 8 ur. Okrasite s stepeno smetano, razrežite in postrezite. Pa dober tek!
Pripravo bučnega cheesecaka brez peke si lahko ogledate tudi v priloženem videu: