エビ、トマト、ほうれん草の春パスタは、心地よい春の夜に食べたいものすべてです。五感を刺激する、色とりどりで美味しくて香り豊かなレシピをお試しください...
Recept za spomladanske testenine s kozicami, paradižnikom in špinačo predstavlja enostaven način, kako le z nekaj truda pričarati barvit obrok, ki je prava paša za oči. Da o omamnem vonju in dražljivem okusu sploh ne govorimo…
Recept za spomladanske testenine s kozicami, paradižnikom in špinačo:
原材料:
- 450 g svežih (odmrznjenih) kozic
- 5 zariplih paradižnikov
- 1 skodelica kuhane špinače
- 5 nasekljanih strokov česna
- バター 小さじ4
- オリーブオイル 大さじ1
- ¼ majhne limone
- 塩
- rdeč poper
- 1 žlička rdeče paprike
- パスタ 300g
- ½ skodelice naribanega parmezana
準備手順:
V ponvi raztopimo maslo in mu primešamo olivno olje. Na zmesi popečemo sveže kozice in česen. Premešamo, začinimo s papriko in soljo ter pustimo, da kozice dobijo lepo rožnato barvo. Nato jim dodamo nasekljane sveže paradižnike in kuhano špinačo. Premešamo in pustimo na zmanjšanem ognju. Medtem po navodilih na embalaži skuhamo testenine. Odcejene in ohlajene testenine vržemo v ponev, pokapamo s svežim limoninim sokom in začinimo s soljo in rdečim poprom. Počakamo, da se sestavine dobro prekuhajo (ne preveč) in postrežemo s sveže naribanim parmezanom. Dober tek!