Želite iz lubenice izdelati žele? Potem je ta posnetek kot nalašč za vas. Lubenice so se že znašle na prodajnih policah, zato nimate izgovora, da ne bi poskusili tega recepta za žele lubenico.
Sezona lubenic je pred vrati! スイカ največkrat povezujemo z bovlo in slastnimi ter osvežujočimi krhlji, ki se jih tako radi polotimo na vroče poletne dni. Pa ste vedeli, da lahko iz lubenice izdelate žele?
続きを読む: レシピ:すべてのクッキーの中のクッキー - 巨大なチョコレートチップクッキー
準備 žele lubenice je povsem preprosta, potrebujete le lubenico in instant želatino (20 gramov), iz ostankov pa lahko izdelate še アイスクリーム! In kako to storite? Iz lubenice previdno izdolbete rdeče meso, izločite pečke, kose vržete v mešalnik, precedite (trde ostanke shranite v zamrzovalnik za sladoled), del tekočine segrejete in ji dodate želatino, premešate in nato zmešate z ostalim sokom lubenice in vse skupaj vlijete nazaj v lupino. Lubenico čez noč postavite v hladilnik in naslednji dan jo že lahko postrežete. Pa dober tek!