FBピクセル

Xiaomi Storeがルドニクのスーパーノヴァにオープン

Otvoritev trgovine so si ogledali tudi vplivnici Indira Ekić in Jasna Vale ter pevec Challe Salle.

マリボル、コペル、リュブリャナのシティパークに続き、Xiaomi Store もルドニクにある改装されたショッピング センター Supernova Ljubljana の 1 階にその場所を見つけました。このような偉業にふさわしく、テクノロジー巨人の 4 番目の店舗のオープンには、大勢の Xiaomi ファンと、歌手の Challe Salle、インフルエンサーの Jasna Vale や Indira Ekić などを含む多くの有名人が集まりました。

Pomladni teden ta trenutek v trgovinah Xiaomi Store prinaša številna presenečenja, ki jih boste lahko našli tudi v trgovini na Rudniku. »Ponudba je res neverjetna. Xiaomi na enem mestu ponuja vse za sodoben način življenja. Ne samo, da so mi zelo všeč njihovi telefoni, resnično so me prepričali njihovi izdelki, predvsem zaradi vrhunske kvalitete za ugodno ceno. Všeč mi je njihov način razmišljanja, ki je, da naša življenja dela enostavnejša,« ob otvoritvi ni skrival navdušenja Challe Salle. »Čisto vsak izdelek, ki sem ga uporabljal, me je navdušil. Sesalec, čistilec zraka in cvrtnik spremljajo moj vsak dan in so poenostavili moje življenje,« pove.

Vplivnica Indira Ekić je z nami delila navdušenje nad trgovino: »V Xiaomi trgovini vedno najdem nekaj zase. Če ne zase, pa za svoje prijatelje. Izjemno širok nabor izdelkov, ki ga ponuja Xiaomi dela naš vsakdan manj zapleten in njihov način razmišljanja mi je izjemno všeč. Predvsem pa sem zaljubljena v njihovo belo-oranžno kombinacijo.«

Odprtje četrte trgovine je tako poželo veliko navdušenje, tako pri Xiaomijevih oboževalcih kot tudi pri številnih kupcih, ki so v trgovino na Rudniku vstopili prvič.

Trgovina Xiaomi Store na Rudniku tako ponuja inovativne izdelke za izboljšanje življenjskega sloga v zaprtih prostorih, ne glede na to, ali so ti na poti v službo, za mizo ali si pripravljajo hiter obrok v kuhinji. S temi inovativnimi tehnologijami Xiaomi zagotavlja bolj priročen, učinkovit in zdrav življenjski slog vsakemu posamezniku.

»Xiaomi je ponosen na svoje izjemne rezultate, ki jih dosega po svetu. Jedro Xiaomijevega uspeha temelji na spoštovanju do uporabnikov, kar se kaže tudi v odličnih poslovnih rezultatih. V lanskem letu so namreč Xiaomijevi izdelki še bolj pritegnili svetovno pozornost. Globalne pošiljke pametnih telefonov Xiaomi so narasle za 30% na letni ravni in dosegle 190,3 milijona enot, kar je rekord. Po podatkih Canalysa so se leta 2021 Xiaomijeve pošiljke pametnih telefonov uvrstile na tretje mestu na svetu z rekordno visokim tržnim deležem, ki je znašal 14,1%. Zato verjamemo, da bo Xiaomi tudi v letošnjem letu z uporabo inovativne tehnologije svojim oboževalcem in kupcem ponujal še boljšo kakovost življenja,« 彼は言った Andrzej Gladki, namestnik generalnega direktorja regije CEE in nordijskih držav.

Valter Povšič, direktor podjetja Vama Trade, Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško, Andrzej Gladki, namestnik generalnega direktorja regije CEE in nordijskih držav in Adam Harris, izvršni direktor podjetja Colby so prerezali trak in naznanili otvoritev trgovine.
Goran Mudrovčić, generalni direktor Xiaomija za Slovenijo in Hrvaško, je poudaril, da Xiaomi v regiji hitro raste in nova trgovina v Sloveniji približuje različne naprave Xiaomija tako lokalnemu potrošniku kot širši populaciji. »Četrta trgovina Xiaomi Store v Sloveniji bo s kakovostnimi in inovativnimi pametnimi telefoni ter drugimi izdelki še naprej navduševala oboževalce Xiaomija. Hvala za našim uporabnikom za veliko podporo.«

2004 年からあなたとともに

年から 2004 私たちは都市のトレンドをリサーチし、情熱を刺激するライフスタイル、旅行、スタイル、製品の最新情報をフォロワーのコミュニティに毎日お知らせします。 2023 年からは、世界の主要言語でコンテンツを提供します。