アーバンポイント
Ko nam zadiši nekaj eksotičnega, pa to nista kitajska ali mehiška hrana, potem je pravi naslov afriška restavracija Arcana, ki se nahaja v stavbi POP TV-ja. Zunaj imajo velik vrt, kjer strežejo kosila. V predprostoru lahko spijemo kavico ali sok, v afriški jedilnici pa nas čaka pravo doživetje. Stene ...
Steakhouse za vegetarijance v restavraciji argentino se lahko prepustite razvajanju s specialitetami z žara, podobno kot v gril restavracijah. na voljo so govedina, svinjina, jagnjetina, perutnina in ribe, zelenjavne specialitete in sestavljene solate ali solatni bar. vse jedi so pripravljene na klasičnih argentinskih žarih po ...
リュブリャナのチョポヴァに5月にオープンした、最高品質のイタリア料理を提供する最高品質のブティックは、本物のイタリアの「ジェラート」、素晴らしいコーヒー、最高品質のデザートを愛するすべての人の最も厳しい味覚さえも満足させるでしょう。 aROMAはすでにスロベニアのポルトロス、ポストイナ、リュブリャナに移動店舗をオープンしているが、チョポヴァに「屋内」店舗を開設し、イタリア最高の職人が作る高級「職人」アイスクリームを提供している。
Še ena od skrivnosti, ki jo Ljubljana skriva mimoidočim. Gostilna As se diskretno skriva v enem najbolj obljudenih prehodov v Ljubljani, še posebej ob večernih urah, ko se v bližini odvijajo nočne zabave. A vendarle se v tej poplavi popularnih barčkov skriva kulinarična uganka v obliki Gostilne As. Knafljev prehod, ...
V staremmestnemjedru ljubljane najdemo atriumno. iv. kulinarična ponudba restavracije je zelo raznovrstna, njihova posebnost in specialiteta pa je priprava jedi pod sačem in peko. to je najstarejši in najbolj zdrav način priprave hrane na balkanskem polotoku. izpod peke pripravljajo jagenjčka, kozlička, teletino in slastno ...
Leto 1999, april je bil. Takrat se je začelo v postojnskem Avio pubu s free drink fešto, ki je zaznamovala začetek delovanja danes ene boljših picerij na Postojnskem. Robi in Ana, ki danes skupaj z Valterjem vodita lokal, sta se že prej ukvarjala z idejo o lokalu ob letališču in letos mineva deset let, odkar ...
''Ena od najprijetnejših stvari v življenju je dejstvo, da moramo večkrat na dan prenehati z vsem, kar počnemo, in svojo pozornost posvetiti hrani,'' je nekoč dejal slavni tenor Luciano Pavarotti. Ayatana, leški dom kreativnih okusov, ki svoj navdih črpajo iz zakladnice veganskih in presnih receptov, je svoj domicil našel v prenovljenem skednju iz leta 1614. V njem bodo kmalu na voljo inovativne kulinarične delavnice in drugi dogodki, ponuja pa bo tudi catering in sprejema naročila veganskih in presnih sladic. Če želite lepoto in raznovrstnost veganske in presne kuhinje spoznati pobliže ali nadgraditi svoje znanje, je obisk Ayatane obvezen.