Če si želimo zadnje dni v letu preživeti v domačem počutju, se lahko odpravimo k Matičku. V prijeten ambient, ki spominja na čase otroštva in življenja. Da bi nam vse to približali in za trenutek ustavili ritem vsakdana Pr’Matičku pričarajo gurmanski dogodek, ki ostane v lepem spominu. V njihovi kuhinji ...
アーバンポイント
ボヴェツの近くで自由な冬の日を過ごしたり、カニンでスキーをしたりすると、一日の終わりに、あるいはそれより早く、必ず良い香りが漂ってきます。そのとき、最も近いレストランの1つは、ボヴェツの中心部に位置し、豊富な種類のピザ、ボヴェツ料理、その他の料理を誇るLetni vrtレストランとレストランになります。
Pod vznožjem Krvavca in le slab kilometer od spodnje postaje žičnice se v objemu goz - da nahaja Gostilna Pod Krvavcem. Večino kuharskih spretnosti prenašajo iz stare kuhinje, ki ji je čar dajala narava okoliških gozdov in tako njihov jedilnik dopolnjuje še idilična okolica. Pod Krvavcem na svoj račun v ...
V Trbovljah lahko lačne želodčke razvajamo v gostilni Martin. Stari del gostilne je urejen v primorskem slogu, mala poslovna soba je primerna predvsem za druženje s poslovnimi partnerji. Njihova kulinarična ponudba se začenja s tradicionalnimi zasavskimi jedmi in nadaljuje s klasično evropsko kuhinjo. Začnemo lahko s karpačem ...
Bilo je leta 1870, ko je v Močni svoja vrata odprla gostilna Šiker. Takrat se je k Ani Holler priženil Mihael Schicker. Imela sta kmetijo in žganjekuho, v gostilni pa so točili predvsem žganje, jabolčnik in domače vino. Danes se nadaljuje že šesti Šikerjev rod, ki je prava zakladnica kulinarike in vina. ...
ゲルハルト・フックスはオーストリアのシュタイアーマルク州で最高のシェフとみなされています。彼と彼のイヴォンヌは、他では見つけることのできない特別な料理の喜びを思い起こさせます。オリジナルのシュタイアーマルク州料理には、魅惑的な香り、独創的なアイデア、そしてすべての料理に合わせた素晴らしいワインが絡み合っています。季節ごとに彼らは...