Šport in hrana? Gre to sploh skupaj? Seveda, po vsaki športni dejavnosti se prileže pošten prigrizek, s katerim si bomo povrnili moči. In v Tomačevem lahko oboje idealno združimo. V ŠRC Gradiant so že dolgo poznani po obsežni športni ponudbi, ki se je začela s tenisom, danes pa se lahko v tem ...
어번 스팟
Slovenci se z dolžino obale ne moremo prav pohvaliti, a vseeno je ta mali košček Slovenije prelep. Če vse to združimo še z jadralskimi užitki ob primernem vetriču, se nam bo odprl nov svet. Ko vetrič pojenja, se zapeljemo v izolsko marino, kjer nas pričaka elegantna restavracija Mediterraneo. Tam lep dan ...
Prijeten ambient, prečudovit razgled, izvrstni koktejli in seveda vroča glasba! Tedensko prirejamo tudi plesne večere, ki so začinjeni z ritmi Salse, Swinga in Tanga. Za vikend pa se pogrejemo ob latino ritmih. Po vaših željah organiziramo tudi zasebne zabave. Club Terazza 5. nadstropje Celeiapark ...
Domačija Butul je na Manžanu, vasici nedaleč od Kopra. Z domačije se nam razprostre pogled na Koprski zaliv, preko morja do Italije, na severu pa tja do Triglava in Julijskih Alp. Že ob prihodu nas bo omamil vonj morske vode ter sredozemskih zelišč. Okolica je porasla z drevesi marelic, češenj, jablan, ...
Gerhard Fuchs velja za najboljšega kuharja avstrijske Štajerske. Z njegovo Yvonne nam bosta pričarala posebne kulinarične užitke, ki jih lahko drugod le iščemo. Originalna štajerska kuhinja se prepleta z omamnimi aromami, izvirnimi idejami in odličnimi vini za vsako jed. Za vsak letni čas imajo ...
V objemu mariborskega mestnega parka stoji gostilna Pri treh ribnikih ali po domače pri Kličku. Gostilna se ponaša s tristoletno tradicijo, njen "sveži" jedilnik pa nas bo omamil s svojimi dobrotami. Glede na letni čas so pripravili tudi jesenski pridih v kulinariki. Že takoj ko odpremo jedilni list, se nam pocedijo sline ...
Bilo je leta 1870, ko je v Močni svoja vrata odprla gostilna Šiker. Takrat se je k Ani Holler priženil Mihael Schicker. Imela sta kmetijo in žganjekuho, v gostilni pa so točili predvsem žganje, jabolčnik in domače vino. Danes se nadaljuje že šesti Šikerjev rod, ki je prava zakladnica kulinarike in vina. ...
Gostilna zlata ribica se nahaja v osrčju stare ljubljane, v eni izmed najstarejših hiš, kjer se je že leta 1790 točilo vino. kasneje je iz vinotoča nastala gostilna in dobila ime po ulici, ki se še danes vije mimo – ribja ulica. korak se nam bo ustavil ob omamnih dišavah kulinarične ponudbe z vse ...
Jamski dvorec pred Postojnsko jamo, kjer sta se pred 140-imi leti ustavila cesar Franc Jožef in Elizabeta in kjer so bili furmani stalni gostje, nas še danes popelje v tiste čase, s cesarsko, furmansko ali srednjeveško pojedino. Dvoranski ambient z visokimi stropovi, dolga miza, leseni krožniki, tematsko oblečeni ...
Pod malim mestecem Motovun v Istri se skrivajo Livade. Mestece je znano po tartufih in njihovi pripravi zahvaljujoč Restavraciji Zigante. V stari istrski hiši se nahaja restavracija, v kateri bomo lahko našli jed po svoji izbiri, začinjeno s tartufi. S to čudežno in zelo drago začimbo združujejo na videz popolnoma ...