Kremast in neustavljivo okusen - to je čokoladni cheesecake
Če uživate v okusu čokolade, je ta recept kot nalašč za vas.
Čokoladni cheesecake
재료
- 반죽 :
- 녹인 버터 100g
- 200 g keksov 충전재:
- 1 kg svežega sira
- 달콤한 크림 150ml
- 밀크 초콜릿 200g
- pol skodelice sladkorja v prahu
- 계란 5개
- 1 čokoladni puding
지침
- V kozici segrejemo sladko smetano, ki ji dodamo čokolado. Mešamo dokler se čokolada ne stopi in dobimo homogeno zmes.
- Piškote zdrobimo, nato pa jih zmešamo s stopljenim maslom.
- Pekač obložimo s peki papirjem, nato pa to mešanico razporedimo po pekaču.
- Sir, jajca in sladkor v prahu zmešamo, nato pa ohlajenemu dodamo čokolado in sladko smetano. Vse skupaj dobro premešamo.
- Na koncu dodamo še puding in mešamo toliko časa, da se sestavine povežejo.
- Nadev prelijemo po piškotnem testu, nato pa postavimo v pečico, ogreto na 150 stopinj.
- Pečemo uro in pol. Po tem torto potresemo s sladkorjem v prahu ali dodamo čokoladno glazuro.