완벽한 브런치를 연상시키는 손쉬운 브레드 푸딩 레시피는 접시에서 순식간에 사라지는 오래된 빵으로 맛있는 디저트를 만들 수 있다는 훌륭한 증거입니다.
Naslednjič, ko v shrambi odkrijemo pozabljeno štruco kruha, je nikar ne zavrzimo, ampak se spomnimo na odličen recept za enostaven kruhov puding, ki je kot nalašč za popoln brunch. Z receptom se lahko tudi malo poigramo, saj mu lahko dodamo sveže ali suho sadje, kombinacijo dišečih začimb (kardamom, cimet, piment, muškatni orešček, …), lahko pa se odločimo tudi za slastne čokoladne koščke.
Recept za enostaven kruhov puding:
성분:
- 우유 2컵
- 버터 2큰술
- 1 žličko vanilijevega ekstrakta
- 설탕 1/3컵
- 소금 한 꼬집
- ½ štruce belega kruha, narezane na kocke
- 계란 2개
Navodila za pripravo kruhovega pudinga:
Pečico segrejemo na 180 stopinj. V manjši kozici segrejemo mleko, maslo, vanilijo, sladkor in sol. Kuhamo, dokler se maslo ne stopi. Odstavimo in pustimo, da se ohladi. Medtem namastimo pekač in ga napolnimo s kruhovimi kockami. Jajci stepemo in ju dodamo k ohlajeni mlečni mešanici, s katero nato prelijemo kruh.
Pečemo 30 do 45 minut in postrežemo še toplo. Dober tek!