하루에 쿠키 하나만 먹을 수 있다면 익숙해지는 데 시간이 좀 걸립니다. 누군가가 무게가 15g을 넘으면 안 된다고 말했습니까? 아니요? 그런 다음 초콜릿 쿠키 중 실제 사이클롭스 인 모든 쿠키의 쿠키를 준비하십시오.
Le kdo se lahko upre piškotom s čokolado? To so tisti piškoti, ki jih lahko hitro pripravimo sami doma, še hitreje pa jih zmanjka z mize. Zdaj so dobili še ”košarkarsko” različico.
더 읽어보기: 레시피: 알코올을 곁들인 스니커즈
Recept je enak receptu za piškote s čokolado običajne velikosti (tega vam izdamo v nadaljevanju), s to razliko, da namesto več piškotov oblikujete enega zares velikega ali da več manjših piškotov s preostalo maso povežete.
Recept za piškote s čokolado:
Sestavine za piškote s čokolado:
- 270 g masla
- 계란 3개
- 520 g moke
- 설탕 80g
- 140 g rjavega sladkorja
- 3 vrečke vaniljevega sladkorja
- 베이킹파우더 3티스푼
- 소금 한 꼬집
- 270 g jedilne čokolade/čokoladnih kapljic
Postopek priprave piškotov s čokolado:
V skledi penasto umešamo zmehčano maslo, jajca, sladkor, vaniljev sladkor in sladkor. Ločeno moki dodamo pecilni prašek in sol. Nato suho maso pretresemo v skledo s penasto maso in temeljito premešamo. Dodamo na koščke narezano čokolado oz. čokoladne kapljice in ponovno premešamo. Z žličko oblikujemo kupčke, ki jih odlagamo na papir za peko, s katerim smo predhodno obložili pekač. Piškote pečemo pri 190 stopinjah Celzija do zlato rumene barve.