럭셔리 5성급 골프 리조트인 Kempinski Hotel Adriatic이 다시 문을 열었습니다. 이번에는 가장 까다로운 고객과 새로운 수석 셰프를 위한 프라이빗 럭셔리 빌라로 기존 제안이 업그레이드되었습니다. 호텔은 2020년에 도입된 탁월한 건강 및 안전 조치 프로그램인 켐핀스키 흰 장갑 서비스로 더욱 풍성해진 완벽한 켐핀스키 서비스를 제공했습니다.
Ob prepoznavanju novega trenda v ultraluksuzni ponudbi in povečanega zanimanja za vile, so se v Kempinskem Hotel Adriatic osredotočili na širitev portfelja ter na rekonstrukcijo in prenovo zasebnih vil, ki se nahajajo ob hotela. S poudarkom na zagotavljanju popolne zasebnosti in predstavljanju resničnega bistva jadranskega udobja bodo gostje hotela očarani nad vilami Kempinski in njihovo prefinjeno eleganco.
Vsaka vila se nahaja neposredno na območju hotela in se razprostira na površini od 600 do več kot 1.000 kvadratnih metrov. Vile različnih velikosti imajo od tri do pet prostornih spalnic z razkošno en-suite kopalnico, veliko dnevno sobo galerijskega tipa, jedilni prostor, kuhinjo in še veliko ostalih prostorov. Vile so skrbno zasnovane za varovanje zasebnosti, z velikimi zasebnimi bazeni, prostori za sončenje in prostornimi dvorišči, kjer lahko gostje uživajo v osupljivem pogledu na zgodovinsko mesto Piran in sinje modro Jadransko morje. Gostje vil lahko uživajo v vseh hotelskih storitvah in v dodatnih personaliziranih uslugah po naročilu. S kulinarično ponudbo resorta, ki bo napredovala v popolnoma novo razsežnost razkošja, med zasebnimi storitvami vsekakor izstopa možnost zasebnega kuharja.
Hotelski kompleks je namreč bogatejši za novega izvršnega kuharnja, britanca Warrena Browna, čigar izkušnje ter pretekla delovna mesta predstavljajo recept za inovacije in kulinarične mojstrovine. Warren se je šolal v francoski kuhinji, sodeloval je z dvema prejemnikoma Michelinove zvezde Antonom Mosimannom OBE in Danielom Galmichejem (prejemnik Michelinove zvezde od leta 1990), bil je del “British MasterChef” in je potoval po vsem svetu ter delal tako v različnih regijah (Evropa, Šanghaj, Dubaj, Koreja itd.), kakor tudi v različnih blagovnih znamkah hotelirstva (Shangri-La, Hilton, Starwood). Prav tako je bil Warren nekoč glavni kuhar v restavraciji z eno Michelinovo zvezdico L’Ortolan v Readingu.