Resort Kempinski Hotel Adriatic: nove luksuzne vile s pogledom na Piran

Foto: Kempinski

Luksuzni 5-zvezdični golf resort Kempinski Hotel Adriatic je ponovno odprt. Obstoječo ponudbo pa tokrat nadgrajujejo z zasebnimi luksuznimi vilami za najzahtevnejše goste in novim izvršnim Chefom. Hotel zagotavljal brezhibno Kempinski storitev, ki jo bogati Kempinski Storitev Belih Rokavic (Kempinski White Gloves Service), program izjemnih zdravstvenih in varnostnih ukrepov, uveden leta 2020.

Ob prepoznavanju novega trenda v ultraluksuzni ponudbi in povečanega zanimanja za vile, so se v Kempinskem Hotel Adriatic osredotočili na širitev portfelja ter na rekonstrukcijo in prenovo zasebnih vil, ki se nahajajo ob hotela. S poudarkom na zagotavljanju popolne zasebnosti in predstavljanju resničnega bistva jadranskega udobja bodo gostje hotela očarani nad vilami Kempinski in njihovo prefinjeno eleganco.

Vsaka vila se nahaja neposredno na območju hotela in se razprostira na površini od 600 do več kot 1.000 kvadratnih metrov. Vile različnih velikosti imajo od tri do pet prostornih spalnic z razkošno en-suite kopalnico, veliko dnevno sobo galerijskega tipa, jedilni prostor, kuhinjo in še veliko ostalih prostorov. Vile so skrbno zasnovane za varovanje zasebnosti, z velikimi zasebnimi bazeni, prostori za sončenje in prostornimi dvorišči, kjer lahko gostje uživajo v osupljivem pogledu na zgodovinsko mesto Piran in sinje modro Jadransko morje. Gostje vil lahko uživajo v vseh hotelskih storitvah in v dodatnih personaliziranih uslugah po naročilu. S kulinarično ponudbo resorta, ki bo napredovala v popolnoma novo razsežnost razkošja, med zasebnimi storitvami vsekakor izstopa možnost zasebnega kuharja.

Hotelski kompleks je namreč bogatejši za novega izvršnega kuharnja, britanca Warrena Browna, čigar izkušnje ter pretekla delovna mesta predstavljajo recept za inovacije in kulinarične mojstrovine. Warren se je šolal v francoski kuhinji, sodeloval je z dvema prejemnikoma Michelinove zvezde Antonom Mosimannom OBE in Danielom Galmichejem (prejemnik Michelinove zvezde od leta 1990), bil je del “British MasterChef” in je potoval po vsem svetu ter delal tako v različnih regijah (Evropa, Šanghaj, Dubaj, Koreja itd.), kakor tudi v različnih blagovnih znamkah hotelirstva (Shangri-La, Hilton, Starwood). Prav tako je bil Warren nekoč glavni kuhar v restavraciji z eno Michelinovo zvezdico L’Ortolan v Readingu.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Glamping The Woods of Sinic: skriti raj na Pohorju