Arena Grand Kažela (Medulin): čudovite mobilne hiške ob “neskončnem” bazenu

Kamp Arena Grand Kažela v Medulinu se nahaja na idilični lokaciji v Istri, na obali Jadranskega morja, in je odlična izbira za sproščujoče počitnice v naravnem okolju. Kamp sprejema goste skozi celotno leto. Tako lahko lepote Istre spoznavate tudi jeseni in pozimi.

Kampiranje v Areni Grand Kaželi pri Medulinu je postalo izjemno priljubljeno, ker ta kamp ponuja gostom veliko številne aktivnosti. Gostje lahko uživajo v neposrednem stiku z naravo ob čudoviti plaži s kristalno čistim morjem v sproščujočem mediteranskem vzdušju. Poleg prostrane 2-kilometrske plaže je gostom na voljo tudi bazenski kompleks – osrednji bazen, ki vključuje otroški del s skupno 600 m2 vodne površine in neskončni bazen s površino 400 m2 oziroma 80 metrov dolžine.

Poleg udobnih nastanitev so objekti v kampu zasnovani tako, da gostom omogočajo razkošne počitnice. Mobilne hišice so sodobno oblikovane in vključujejo jedilnico, satelitsko TV ter popolnoma opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in opremo za pripravo kave. Zasebna kopalnica je opremljena s prho in sušilcem za lase. V vseh enotah lahko uživate na opremljeni terasi. Čeprav si na počitnicah želimo pobegniti od vsakodnevnih rutin, pa prez interneta skoraj več ne znamo bivati. tako so vse mobilne hišice opremljene z brezplačnim internetom. Svoje telo boste poleg plavanja lahko razgibali na kolesu, saj v kampu nudijo izposojo le-teh, na teniškem igrišču ali z “surfanjem” na deski. V bližini nastanitve lahko obiščete priljubljene turistične točke, kot so plaže Alba Chiara, Belvedere in Bijeca.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Kam za 1. maj (2021): Najbolj romantične počitniške namestitve v obalno-kraški regiji