Foto: Instagram Kensington Royals

Princ Willliam in Kate Middleton: najbolj romantičen posnetek iz njunega zasebnega družinskega življenja

Vojvoda in vojvodinja od Cambridgea sta pred 10. leti svojo ljubezen kronala z izmenjavo poročnih prstanov. Kraljeva poroka se nam je vtisnila v spomin, saj smo bili priča pravi ljubezenski pravljici. Deset let kasneje je njuno življeneje polnejše za tri male nadobudneže, princa George, princese Charlotte in princa Louis.

Ob praznovanju obletnice sta princ William in vojvodinja Kate na uradnem Instagram profilu Kensington Royal objavila čudovit videoposnetek, v katerem lahko vidimo, kako kraljeva držina živi družinske življenje. Poleg vseh treh otrok, princa George, princese Charlotte in princa Louis, se v vdeo posnetku pojavi tudi njihov novi družinski član – mladiček koker španjel.

V posnetku vidimo, sproščenega Williama in Kate, ki prosti čas preživljata s svojimi otroki. Skupaj se igrajo na plaži in na sprehodih v naravi. Kot se za kraljevo družino spodobi, so vsi lepo in skladno oblečeni v olivno zelene dežne jakne, medtem ko uživajo v dnevu ob morju. Posebno srečo pa izžarevajo v igri na prostranem vrtu svoje doma ali ene od kraljevih rezidenc, kjer so se lotili peke penic oziroma tako imenovanih “marshmallow”.

Oglejte si celoten video na spodnji povezavi:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Nimaš klime? 12 trikov, s katerimi preživiš in prespiš vroče poletne noči!