fbpx

Najboljši hoteli v Londonu: cenovno dostopni hoteli, ki ne bodo spraznili vaše denarnice

Foto: envato

To so najboljši hoteli v Londonu!

Nastanitve v Londonu so lahko še kako drage, mi pa smo pobrskali po ponudbi in sestavili seznam ‘Najboljši hoteli v Londonu’, ki obsega vrsto hotelov, kjer za svoj denar dobite kar največ.

London, glavno mesto Združenega kraljestva, je mesto, prežeto z zgodovino in sodobnostjo, ki ponuja fascinantno mešanico ikoničnih znamenitosti in sodobne kulture. Reka Temza se vije skozi središče mesta in predstavlja slikovito ozadje za znamenitosti, kot sta Tower of London in London Eye. Buckinghamska palača, uradna rezidenca britanskega monarha, je simbol kraljeve veličine, medtem ko je zgodovinska Westminstrska opatija mojstrovina gotske arhitekture in prizorišče kraljevih obredov.

Foto: envato

The Z Hotel Shoreditch

Hotel Z se nahaja v živahnem okrožju Shoreditch in ponuja elegantno in cenovno ugodno bivanje v središču vzhodnega Londona. Eleganten in sodoben dizajn hotela dopolnjujejo okusno opremljene sobe, ki nudijo vse bistvene pripomočke za udobno bivanje. Z bližino trendovskih barov, umetniških galerij in uličnih tržnic je The Z Hotel Shoreditch odlična izbira za tiste, ki želijo raziskati ustvarjalno sceno Londona.

 

citizenM Tower of London

citizenM se nahaja v bližini zgodovinskega stolpa Tower of London in ponuja sodobno in tehnološko izpopolnjeno hotelsko izkušnjo po dostopni ceni. Sobe so zasnovane s pametno tehnologijo, ki gostom omogoča nadzor osvetlitve, temperature in zabave z dotikom tablice. Zaradi sodobnega dizajna in živahnih skupnih prostorov je hotel priljubljen med popotniki, ki potujejo v stiku, a pri tem pazijo na svoj proračun.

 

The Hoxton

The Hoxton v soseski Holborn je eleganten in cenovno ugoden hotel, ki brezhibno združuje sodoben dizajn z vintage elementi. Sobe so moderno opremljene, skupni hotelski prostori, kot sta udobno preddverje in priljubljena restavracija, pa ustvarjajo živahno vzdušje. Hotel Hoxton s svojo osrednjo lokacijo omogoča enostaven dostop do priljubljenih znamenitosti, gledališč in nakupovalnih predelov.

 

citizenM London Bankside

citizenM London Bankside je cenovno dostopen hotel, ki pa goste ne prikrajša za dizajn. Nahaja se v trendovskem okrožju Bankside, njegovi skupni prostori, vključno s preddverjem v slogu dnevne sobe, pa zagotavljajo prijetno okolje za druženje. Nekatera kulturna žarišča mesta so le lučaj stran, kot je Tate Modern, zato hotel predstavlja odlično izhodišče za raziskovanje mesta.

 

The Resident Soho

The Resident se nahaja v središču Soha in ponuja izkušnjo butičnega hotela s poudarkom na učinkovitosti in dostopnosti. Hotelske sobe so premišljeno zasnovane, kar zagotavlja maksimalno prostornost in udobje. Zaradi sodobnega dekorja in priročne lokacije je odlična izbira za popotnike, ki se želijo potopiti v eklektično vzdušje Soha.

 

Marrable’s Farringdon Hotel

Marrable’s Farringdon Hotel v Clerkenwellu je znan po elegantnem in nenavadnem dizajnu, ki ponuja edinstveno mešanico udobja in sloga. Individualno opremljene sobe so odete v drzne barve in sodobno pohištvo. Hotel zato s svojo lokacijo v trendovski soseski Clerkenwell predstavlja modno izhodišče za raziskovanje londonskega dizajna in kulinarike.

 

Holiday Inn Express London-Hammersmith

Sodoben hotel v predelu West London je nekoliko odmaknjen od središča mesta, a je povezljivost s središčem odlična preko podzemne železnice. Prav zato ga velja uvrstiti na seznam ‘Najboljši hoteli v Londonu. Hotel je kot nalašč za tiste, ki želijo biti nekoliko odmaknjeni od trušča mesta, a ne preveč.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.