Za catering pravijo, da mora zadostiti vsem človeškim čuto: najprej okusu in vonju, nato videzu ter v okviru prijetnega ambienta tudi sluhu in otipu. vse skupaj ustvari vzdušje hrane, ki ga brez pomoči le stežka ustvarimo, zato je to najbolje prepustiti strokovnjakom. gostinstvo in catering koren pod vodstvom luke ...
어번 스팟
V senci stoletnih kostanjev v mirnem predelu središča ljubljane, obkroženem s pešconami, bo od junija dalje v unionskem vrtu postanek še posebej prijeten. v grand hotelu union namreč ob letošnji stoletnici obljubljajo številne novosti in ena izmed njih bo tudi postrežba v senci stoletnih kostanjev. ...
Skok v dobro ulico poleg viškega interspara v ljubljani lahko že štiri leta najdemo »dobro ulico« – via bono. je le streljaj daleč iz mestnega središča, prednost tega simpatičnega mediteranskega lokala pa je tudi prostornost, zračnost, razgibanost, prijeten ambient in seveda prostor za ...
Narava blizu obvoznice za hitro kosilo po službi ali kar med službenim časom si navadno ne vzamemo več kot le kakšno uro časa, zato je zelo primerno, da je gostinski lokal, kamor se odpravimo, hitro dostopen. za »ošterijo« pr' noni to zagotovo drži, saj je le skok od ljubljanske obvoznice, pri izvozu ...
Tivolski ribnik je že dolgo omiljena točka Ljubljančanov. Zgrajen je bil leta 1880, ko so ga pozimi uporabljali za drsanje, v toplejših mesecih pa so se na njem zibali čolni. Danes čolnov na "bajerju" ne vidimo več, prav tako ne drsalcev, zato pa se ob ribniku danes sladkamo v Čolnarni, pravem popoldanskem ...
ZA SLADKE UŽITKE Ljubitelji dobrot nadnaravnih okusov so s kavarno Carniola končno dobili svoj raj, v katerem je prepovedano preštevati kalorije. In za kaj pravzaprav gre? Za nešteto vrst vsak dan svežih domačih slaščic iz kakovostnih sestavin, ki jih v življenje obujajo štiri izvrstne ...