A especialidade de marisco que a receita da Bosch lhe oferece desta vez nunca foi preparada com tanta rapidez e facilidade. Os wraps de alabote com salsa são um prato delicioso, leve e rápido para toda a família.
Ingridientes
Riba:
• 8 filejev morske plošče
• sal
• sok ½ limone
• 20 g masla za posodo
Molho:
• 60 g sira gauda
• 20 g mehkega masla
• malo belega vina
• pimenta
• 2-3 desetni žlici smetane
• 2 desertni žlici nasesekljanega preteršilja
Piroliza
Vaša pečica se čisti sama
Pečica se spritiskom na gumb samodejno očisti, zato naporno in zamudno čiščenje ni več potrebno. V ta namen se pečica segreje vse do 480°C, tako da umazanija v pečici razpade v pepel, ki ga enostavno obrišete s krpo.
Preparação
1. S pomočjo dvostranske plošče za ribanje na sekljalniku naribajte sir.
2. Fileje morske plošče izperite z mrzlo vodo in jih do suhega popivnajte.
Nato jih posolite in politje z limoninim sokom.
3. Namastite posodo, ki je primerna za peko v pečici. Fileje zavijte, pripnite z zobotrebcem in položite v pladenj.
4. V posodi umešajte sir, maslo, belo vino, poper in smetano. Zmes prelijte po zavitkih morske plošče in jih v predhodno segreti pečici pecite pri približno 180°C 15 min.
Conselho
Preden postrežete, okrasite s peteršiljem.