fbpx

Se você não está feliz com sua vida, é sua responsabilidade mudá-la

"Preste atenção aos seus sentimentos, pois existe uma conexão contínua entre seus sentimentos e seu mundo invisível." -Neville Goddard

Pogosto se odločite za tisto, kar se vam zdi pravilno, sprejemljivo in varno. V vas prevladuje ideja, da morate ostati, ker se je preveč strašljivo premakniti naprej. Oditi. Se soočiti s povsem novim okoljem, brez ljudi, stvari ali krajev, ki ste jih navajeni.

Strah vas je misli, da nadaljujete svojo pot nekje drugje, saj imate občutek, da preprosto ne morete nadaljevati in pustiti stvari za seboj. Odločite se, da boste ostali, ko bi morali iti naprej, ko bi se morali premakniti naprej.

Če ste nesrečni, se premaknite, ker če želite ostati na enem mestu, bi morali imeti korenine namesto nog.

Če niste zadovoljni s svojim delom, zamenjajte službo. Če se počutite, da ne rastete več, se ne učite več, niste več produktivni in le pridete in odidete iz službe, potem pojdite drugam. Vaša sreča ni odvisna od vašega uspeha. Vaš uspeh je odvisen od vaše sreče. Če mislite, da obstajajo nove priložnosti, novi kraji, nove stvari, ki jih lahko raziskujete in bodo prispevale k vaši duši in osebni rasti, pojdite tja. Če je vredno vašega časa, potem je vredno poskusiti. Nikoli niste prestari za to. Ali se konča dobro ali slabo, to je še vedno izkušnja. Ne pozabite, da vas vsaka izkušnja nauči dragocenega nauka, ki se ga nikoli ne bi naučili, če bi izbrali drugače.

Če niste zadovoljni z ljudmi, s katerimi ste, pojdite stran. Če se vam zdi, da ne vplivajo na vas več pozitivno, potem odidite. Ko jih zapustite, to ne pomeni, da jih izbrišete iz življenja ali na njih za vedno pozabite, to preprosto pomeni, da se končno premikate naprej. Čas, ki ste ga imeli z njimi, je bil nepozaben, a ko z njimi ne vidite več prihodnosti, morate nadaljevati s svojim življenjem brez njih.

Če niste zadovoljni z ljudmi, s katerimi ste, pojdite stran.
Če niste zadovoljni z ljudmi, s katerimi ste, pojdite stran.

Če niste zadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem, ga končajte. Niso edini ljudje na zemlji. Romantična razmerja so več kot poljubi, večerje, tesni objemi in sladka pisma – so življenjska povezanost in naj bi dozoreli z vami. Partner naj bi vas slišal in ne obteževal z dvomi in zamerami. Če postane vaš partner stalen instrument bolečine in strupenosti, ga zapustite. On naj bi bil eden izmed tistih ljudi, ki vas bodo motivirali in vam omogočili, da odkrijete obseg svoje veličine.

Če niste zadovoljni kjer živite, se premaknite. Z negotovostjo in manjšim tveganjem ni nič narobe. Če ostanete samo zato, ker se vam zdi, da je varno in ker že dolgo živite tam, premislite. Udobnost je lahko veliko bolj strašna kot tveganje. Ne pozabite, da se velike stvari dogajajo zunaj našega območja udobja. Spakirajte torej svoje stvari, zapustite svoje mesto in se po potrebi prestavite v drugo. Odpravite se na to pustolovščino. Začnite znova. Zdaj je čas. Dom je tam, kjer je vaša sreča, in ne tam, kjer je varno.

Če niste zadovoljni s svojo življenjsko potjo, naredite poljuben zavoj. Ne glede na to, ali gre za študij, posel, če v tem vidite nezadovoljstvo, je pravi čas, da se ustavite in se preusmerite. Če vlagate leta svojega časa in strokovnega znanja v karierno pot, s katero niste zadovoljni, ne uživate v njej, jo zamenjajte. Če se v prihodnjih letih ne vidite na tej poti, kaj je smisel? Ni pravega časa, kdaj bi morali oditi, storite to, ko čutite. To naredite, ko ste nesrečni. To storite zdaj. Pojdite na novo pot, sprejmite raznolikost in razvoj. Ne glede na to, na kateri poti ste trenutno, če ste nesrečni, zavijte s poti.

Če niste zadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem, ga končajte.
Če niste zadovoljni s svojim ljubezenskim življenjem, ga končajte.

Če niste zadovoljni s tem, kako vidite življenje, premaknite svoj pogled. Glejte življenje z drugega zornega kota, z drugačne perspektive. Ponovno se seznanite z življenjem. Skrbi ali preveč razmišljanja ne spremenijo življenja. Ne bodite v stresu zaradi stvari nad katerimi nimate vpliva, ki jih ne morete spremeniti. Edino, kar lahko storite je, da usmerite oči drugam, da vidite življenje v vsem svojem sijaju. Nehajte ga gledati le skozi težave. Življenje je lepo.

Če ste nesrečni tam, kjer ste trenutno, se premaknite. Tako preprosto je, a ljudje vedno naredijo vse tako zapleteno. Namesto, da preučujete vsako odločitev, ki jo morate sprejeti v življenju, zaupajte svojemu instinktu. Včasih sta tveganje in zmedenost dobra stvar. Ni potrebno vedno tehtati prednosti in slabosti, včasih je resnično samo ena stvar resnična in to je vaša sreča, strast do življenja in lakota po zadovoljnem srcu.

Ni potrebno vedno vedeti kam greste. Včasih je dovolj, da naredite prvi korak.

Com você desde 2004

A partir do ano 2004 pesquisamos tendências urbanas e informamos diariamente nossa comunidade de seguidores sobre as últimas novidades em estilo de vida, viagens, estilo e produtos que inspiram com paixão. A partir de 2023, oferecemos conteúdo nos principais idiomas globais.