Na última quarta-feira de Fevereiro entrámos na nova temporada das academias de culinária City - City Chef, onde cozinhamos e iremos cozinhar juntos no showroom da Siemens, ainda sob a liderança dos chefs do Kaval e do Sr. Robert Gorjak do vinho...
Zadnjo sredo v februarju smo zakorakali v novo sezono City kuharskih akademij – City Chef, kjer smo in bomo skupaj kuhali v prodajno-razstavnem salonu siemens, še vedno pod vodstvom Os mestres cozinheiros de Kaval e g. Roberta Gorjaka de vinske šole Belvin, ki je tudi tokrat poskrbel, da smo vsako jed primerno zaokrožili z ustreznim vinom. Na februarski akademiji smo tako spoznali kulinarične skrivnosti mediteranske kuhinje in ob pomoči dobrot iz Natureza pripravili caprese ‘’tre pomodori’’, istrski fuži po mediteransko, mariniran jagnječji kotlet s popečeno polento, dagnje in škampe v buzari ter za posladek tiramisu v kozarcu. Za dodatno razvajanje naših okušalnih brbončic pa so poskrbela vina Jakončič.
Foto: Ana Če, www.anacephoto.com.br