Šest zanimivih doživetij v Origanu združuje kulinarično uživanje in glasbeno razvajanje. 7. junija bomo večer preživeli z Andrejem Šifrerjem, naslednji dan se bomo na Golažijadi prepuščali močnim okusom golaža, cvička in piva. Sobota, 8. junija, bo kalorično nekoliko lažja, saj bomo pripravljali ...
Šest zanimivih doživetij v Origanu združuje kulinarično uživanje in glasbeno razvajanje. 7. junija bomo večer preživeli z Andrejem Šifrerjem, naslednji dan se bomo na Golažijadi prepuščali močnim okusom golaža, cvička in piva. Sobota, 8. junija, bo kalorično nekoliko lažja, saj bomo pripravljali party food za domačo zabavo. Druga polovica meseca prinaša dve kulinarični delavnici: 16. junija Testenine na sto in en način ter 23. junija Morske jedi. Dva dni pred tem smo vabljeni na okušanje hrane in vin karakterne Grčije.