A colher Goûte oferece uma forma nova e requintada de saborear a comida. É como lamber os dedos. Estamos celebrando os tempos em que colheres, facas e garfos eram apenas um meio de levar a comida do prato à boca. Graças à tecnologia, podemos usar utensílios para tornar os alimentos mais saborosos e enganar as papilas gustativas a tal ponto que elas confundem vegetais com chocolate. A colher Goûte traz a autenticidade de comer com o dedo sem agir como se fôssemos estranhos à etiqueta.
Žlica Goûte bo spremenila način uživanja hrane. Obljublja, da znatno izboljša okus hrane s tem, ko poustvarja občutek oblizovanja prstov. Da daje tak občutek, kot bi prst pomočili v Nutello ali marmelado in ga polizali. Konica žlice je oblikovana kot prst in je rezultat večletnih raziskav Charlesa Michela in Andreasa Fabiana, ki ju je zanimalo, kako lahko dizajn pribora vpliva na doživljanje hrane in okusa. Namenjena je uživanju goste, kremaste hrane, podobno kot žlička za med.
CONSULTE MAIS INFORMAÇÃO: Festival hrane in pijače Kulinart 2017 & festival kave Slovenija 2017
In zakaj je hrana, ki jo uživate z žlico Goûte, boljša kot tista, ki jo zajamete s klasično žlico? Ravno zaradi pristnosti, ki jo daje občutek lizanja prsta. Hrana je ena od najbolj senzoričnih izkušenj. Uživanje z rokami, lizanje prstov in krožnika je povsem naravno vedenje, pojasnjuje Fabian. Po raziskavah sodeč žlica Goûte okus hrane izboljša 40 por cento.
Galerija – žlica Goûte:
Mais Informações:
michelfabian.com