V prostorih nekdanje največje mestne pekarne na Grajskem trgu 6 v Mariboru, ki so jo Mariborčani dolga leta poznali pod imenom Kruh pecivo, je po nedavni prenovi prodajalne kruha in peciva ter bistroja s kavarno odprla vrata v notranjosti objekta še nova restavracija Pri Florjanu. Matjaž Ivanc, lastnik restavracije in ...
Levi del tvoje trgovine je namenjen starinam, desni del pa mlajšim vintage predmetom. Katere lastnosti morajo imeti predmeti, da jih razstaviš v ta kotiček?Ti predmeti morajo biti prepoznavni kot tipični in atraktivni v nekem obdobju. Ljudje radi segajo po njih, saj v njih sprožajo ...
Kakšno pot razmišljanja si ubral, da si prišel na idejo certifikata company on net?
Ideja company on net je prišla iz določene potrebe na trgu, potrebe po verificiranju domen za tiste ...
Razstava na sodoben način prikazuje vse tri francoske zasedbe naših krajev (1797, 1805-06 in 1809-13), njen glavni poudarek pa je na predstavitvi Ilirskih provinc - domala štiriletnem francoskem »medvladju«, ki je z uvajanjem pridobitev sodobne meščanske družbe močno zarezalo v slovensko narodno ...
您与妻子和四个孩子在 Decna Selo 经营一个有机农场,每周两次或多次在卢布尔雅那中央市场出售您农场生产的有机蔬菜和浆果;是这样的生活方式的决定......
Ob poplavi kitajskih restavracij v Sloveniji smo dobili še eno novo pridobitev, ki nas vabi z malce drugačnim pristopom. Restavracija Mongolia naj bi sicer bila mongolska restavracija, a vendar okusi segajo še malce dlje, do kitajske in tudi japonske restavracije, tako da bomo naleteli tudi na sushi, kar je posebej ...
Tivolski grad je malce zapostavljen ljubljanski biser, ki leži v osrčju zelenja tivolskega parka, obenem pa je skoraj v centru mesta. A vendarle njegove spokojnosti vrvež centra prav nič ne moti in prav zato je v letošnjo pomlad ljubljanski park Tivoli vstopil z novo zgodbo - kavarno Art caffe Tivoli. Na koncu Jakopičevega ...
"Na Kranjskem bolj'šga piva ni, kot Adam Ravbar ga vari! Da preverite to govorico, pridite pogledat na Rodico. Ko ga poskusiš enkrat tudi ti, hvalo pel mu boš vse dni." Tako nas pozdravijo verzi v prvi slovenski zasebni pivovarni in pivnici na Rodici pri Domžalah, kjer že od leta 1991 nastaja pivovarniška ...
Študentje smo bili tisti, ki so »prvo picerijo v mestu«, kot se radi pohvalijo v Parmi te dni, vzeli za svojo. Pa čeprav je Parma picerija, ki se upira sodobnemu trendu tankega testa in lahkih nadevov. V Parmi so pice debele, bogato obložene in pečene v električni peči, v tistih legendarnih pekačih, iz katerih ...