烹饪
Hrana za možgane
Jedrca vseh vrst orehov so užitna, bogata z različnimi olji, uživamo jih presne ali v kuhanih jedeh, najpogosteje v sladicah. Orehovo olje velja za dragoceno specialiteto in ga uporabljamo v izjemno majhnih količinah, najpogosteje za obogatitev okusa solat in različnih prelivov. Oreh ...
想象力是无止境的,即使在厨房也是如此。芝加哥的 Alinea 餐厅拥有三颗米其林星(大洋彼岸只有十几颗),它提供了一款非常特别的甜点!可以吃的气球!这道精致的特色菜价格不菲,是 210 美元菜单上 20 道独特菜肴之一。
许多人无法想象没有咖啡、没有注射咖啡因的一天。短款、白色、加牛奶、加奶油、卡布奇诺……每个人都有自己的最爱,但我们可能永远不会就哪一个最好达成一致,因为每一种都适合一天中自己的部分。然而,我们认为我们已经发现了统治所有咖啡的咖啡,因为它结合了两种流行的成分。我们告诉你,为众神喝咖啡。查看。
Pinjole od vsepovsod
Domovina pinij naj bi bil Pirenejski polotok; danes jih največ gojijo v sredozemskih državah, v Španiji in na Portugalskem. Preden drevo obrodi storže, mine vsaj 15 let, a jih nato lahko rodi tudi 100 let. Praviloma storže obirajo ročno in jih na soncu pustijo, da se ...