让我们以健康、充满活力的方式开始新的季节,不要让季节的变化表现在我们闪亮的皮肤、坚韧的指甲和闪亮的头发上。准备富含维生素和矿物质的美味冰沙的食谱将帮助我们在秋天感觉良好并看起来非凡!
烹饪
Kava – temna pijača, ki nam s svojim vonjem lepša dneve, vsaka skodelica pa vlije novo energijo. Dejstva o kavi, ki jih poznate dosedaj, so verjetno bolj praktične narave: jo pijete z mlekom ali brez, grenko ali s sladkorjem. Mi pa vam predstavljamo 10 neverjetnih dejstev o njenih zdravilnih učinkih, zgodovini in delovanju, ki vas bodo tako navdušili, da boste naslednjo skodelico popili še z večjim zadovoljstvom. Lahko pa jo začnete srkati že sedaj ..., med branjem.
Čeprav nas pri izbiri bruncha včasih zapelje kaj novega, se vselej vrnemo nazaj k naši ljubezni številka ena – sendviču z jajčki! Pri vas ni tako, pravite? Potemtakem zagotovo še niste naleteli na pravega. Naj vam predstavimo top 10 sendvičev z jajci, ki zagotovo prepričajo.
Takoj ko vidimo cupcake lepih barv, ki nas omamno vabijo, že (po)mislimo, da so najbrž umetni. Povsem z drugačno filozofijo pa delujejo v Sladkarnici in marmeladnici Lotos. Vse izdelke, razen frozen jogurta, vode Evian in kave Lavazza proizvajajo sami. Izdelani so ročno iz dnevno svežega sadja in surovin, vsi izdelki so brez jajc, brez umetnih barvil, brez ojačevalcev arom in okusov ter brez umetnih konzervansov.
Jernejkitchen sta Jernej in Maja – dva ustvarjalna posameznika, ki sta neizmerno ljubezen do hrane in poseben čut za estetiko združila v slovenskem kulinaričnem projektu oz. blogu ki navdihuje in zapeljuje.
尽管寿司在我们地区被认为是一种相当具有异国情调的菜肴,但在提供这种由大米和生鱼制成的美食方面,烹饪领域已经有一段时间没有出现干旱了。作为日本料理的经典特色菜,它起源于 7 世纪并非偶然,它的受欢迎程度正在稳步提高,没有尝过它的人越来越少。
Masa za piškote se nam zdi najbolj okusen del peke piškotov in večinoma tudi edini razlog, da se je lotimo. Da bomo od sedaj naprej enkrat za vselej zbežali iz rok salmonele in podobnih nevšečnosti, smo pripravili recept, ki zagotavlja brezskrbno uživanje ob oblizovanju žlic polnih surove mase za piškote.
《又好又便宜》是一本精美的食谱,里面充满了精彩的食谱,适合每个喜欢吃优质、美味和便宜食物的人。借助简单的食谱,从现在开始,我们每天只需 3 欧元就能做出健康的烹饪。最重要的是,这本很棒的食谱是免费的!
斯坦福大学的专家 - 其中一位是斯洛文尼亚博士。 Jure Leskovec - 去年研究了啤酒爱好者口味的演变,因为他们想了解如何向啤酒饮用者推荐“绿色黄金”样品,以尽可能获得最大的成功并满足他们的口味。也就是说,该研究的“结论”之一是鉴赏家对超出新手口味范围的口味有亲和力,并且根据ratebeer.com网站上啤酒“用户”的评级,列出了最佳 20 名名单现已在全球媒体上公布。也就是说,啤酒饮用季节已到!