Že v stari Grčiji in Rimu
Mlade liste divje cikorije so nabirali že v stari Grčiji in Rimu ter iz njih pripravljali solate in prikuhe. Sčasoma so rastlino začeli gojiti in iz nje vzgojili manj grenke rastline, ki jih danes poznamo kot različice radiča. Cikorijo prepoznamo po dolgih, na koncu precej ...
烹饪
Chili Čar Premium 酱由产自斯洛文尼亚的辣椒制成,是在一家小型家族企业的赞助下生产的,拥有美观的包装和无与伦比的优质口味。四种独特的优质酱汁的配方,即使是五岁的孩子也能相信,它的配方是花了两年的时间才创造出来的。
酸奶油洋葱味、烧烤味、原味味或辣椒味味……每个人都有自己的品客薯片口味。但你有注意过怎么吃吗?根据品客薯片品牌的说法,只有一种方法。我们非常确定您一生都吃错了品客薯片。
Utečena ekipa Kavalovih mojstrov in Jože Rozman iz vinske šole Belvin so tokrat z nami ustvarjali nekoliko močnejše okuse. Kot se spodobi, smo za aperitiv spili malo ruma, potem pa smo se preizkusili v pripravi mesnih jedi. Spoznali smo, da je pečenje in kombiniranje z marinadami, začimbami in prilogami lahko prav ...
Marčevska CITY CHEF kuharska akademija je kar prehitro minila ob sladkih dobrotah. S pomočjo Kavalovih kuharskih mojstrov smo pripravili raviole s skuto na dušeni hruški s cimetom, malinov sorbet, hruškino crostato, čokoladni suffle z vanilijevo kremo ... Za dodatno razvajanje naših brbončič pa je z ...
Na majski City kuharski akademiji smo skupaj v razstavnem salonu Siemens ob ekipi Kavalovih kuharskih mojstrov spoznavali aromatične skrivnosti belih in črnih gomoljev, ki štejejo za bisere v svetu kulinarike. Z izvrstnimi naravnimi izdelki nas je razvajalo Zeleno ...
City Magazine je začel novo sezono City kuharskih akademij v že utečeni zasedbi: Kavalovi kuharski mojstri in vinski mojster Robert Gorjak iz vinske šole Belvin so nas in nas bodo tako še naprej vodili po kulinaričnih popotovanjih v ...
Tokrat so se nam na City kuharski akademiji v razstavnem salonu Siemens pri okusnih podvigih pridružili kuharji iz mehiške restavracije Imperio Mexicano. Osrednje mesto na pultu in mizi je poleg posebnega piva Desperados tokrat pripadalo izdelkom Poco ...
除了特有的气味外,咖啡还伴有特有的黑色。我们称其为黑色万能药并不是无缘无故的。你会喝无色咖啡吗?这正是 Clear Coffee,它是世界上第一种无色咖啡。您的牙齿会感谢您,同时也可以告别顽固的咖啡渍。