十月学院将致力于秋天和此时流行的美食。我们的盘子将由秋季食材着色,如栗子、蘑菇和自家花园的农产品。除了美食之外,酿酒师 Pinela 和 Vipava 1894 也将亮相。此次活动的官方用水是 Jamnica。
烹饪
嗯,巧克力。谁能抗拒她?巧克力是我们很多人的弱点,我们可以放弃世界上所有的糖果,但永远不会放弃巧克力。这里有 10 个你可能不知道的关于巧克力的美味事实!
用玉米饼制成的三明治非常实用,因为它们可以长时间保持新鲜,是“外卖”午餐的理想选择。切成更厚的戒指,它们可以为与朋友的聚会增添光彩。简单,但又非常复杂。
让我们以健康、充满活力的方式开始新的季节,不要让季节的变化表现在我们闪亮的皮肤、坚韧的指甲和闪亮的头发上。准备富含维生素和矿物质的美味冰沙的食谱将帮助我们在秋天感觉良好并看起来非凡!
Kava – temna pijača, ki nam s svojim vonjem lepša dneve, vsaka skodelica pa vlije novo energijo. Dejstva o kavi, ki jih poznate dosedaj, so verjetno bolj praktične narave: jo pijete z mlekom ali brez, grenko ali s sladkorjem. Mi pa vam predstavljamo 10 neverjetnih dejstev o njenih zdravilnih učinkih, zgodovini in delovanju, ki vas bodo tako navdušili, da boste naslednjo skodelico popili še z večjim zadovoljstvom. Lahko pa jo začnete srkati že sedaj ..., med branjem.
Čeprav nas pri izbiri bruncha včasih zapelje kaj novega, se vselej vrnemo nazaj k naši ljubezni številka ena – sendviču z jajčki! Pri vas ni tako, pravite? Potemtakem zagotovo še niste naleteli na pravega. Naj vam predstavimo top 10 sendvičev z jajci, ki zagotovo prepričajo.
Takoj ko vidimo cupcake lepih barv, ki nas omamno vabijo, že (po)mislimo, da so najbrž umetni. Povsem z drugačno filozofijo pa delujejo v Sladkarnici in marmeladnici Lotos. Vse izdelke, razen frozen jogurta, vode Evian in kave Lavazza proizvajajo sami. Izdelani so ročno iz dnevno svežega sadja in surovin, vsi izdelki so brez jajc, brez umetnih barvil, brez ojačevalcev arom in okusov ter brez umetnih konzervansov.
Jernejkitchen 由 Jernej 和 Maja 共同创立,他们是两个富有创造力的人,将对美食的无限热爱和特殊的审美感融入了斯洛文尼亚烹饪项目中。一个鼓舞人心、吸引人的博客。