fbpx

食谱:15 分钟自制鸡肉酱

Domača kokošja pašteta
照片:envato

Domača kokošja pašteta je pripravljena v le 15 minutah. Brez dodatkov, ojačevalcev okusa. Pašteta, ki se ji ne boste mogli upreti.

Domača kokošja pašteta je odlična izbira, če si za zajtrk ali malico radi namažete pašteto in se zavedate, da kupljene niso najboljša izbira.

Prednosti v primerjavi s kupljenimi paštetami so številne, najpomembnejša pa je ta, da je ta pašteta zdrava in jo lahko popolnoma prilagodite svojemu okusu.

Domača kokošja pašteta je narejena v samo 15 minutah. V zaprti posodi jo lahko hranite v hladilniku do 3 dni.

Domača kokošja pašteta

  • 服务: 4
  • 难度: 简单的
  • 评分: ★★★★★
  • 打印

组成部分

  • 200 g piščančjih prsi
  • 2 根胡萝卜
  • 半绿
  • 1个洋葱
  • nekaj gorčice
  • malo kisle smetane
  • 少许盐
  • 2 srednje veliki kisli kumari

方向

  1. Skuhajte meso. Če želite, da je hitro pripravljen, ga narežite na manjše kocke in kuhan bo v približno petnajstih minutah.
  2. V isto posodo dajte korenje, beli del zelene, peteršilj in čebulo. Ko je zelenjava kuhana, jo dodate mesu in zmiksate.
  3. Po vrhu potresete sol, dodate kislo kumarico, malo gorčice, malo kisle smetane in druge začimbe po želji.
  4. Mešate v blenderju dokler ne nastane enotna masa. Če je pašteta pregosta, dodajte malo vode, v kateri sta se kuhala meso in zelenjava, in razredčite.
  5. Prestavite v posodo in shranite v hladilnik.
  6. Ko se masa strdi, bo skoraj enaka pašteti iz trgovine, a neprimerno bolj hranljiva in bolj zdrava.

Uživajte v odličnem okusu domače kokošje paštete.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。