自制鸡肉酱只需15分钟即可完成。无需添加任何添加剂,无需任何增味剂。这款酱汁绝对让你无法抗拒。
Domača kokošja pašteta je odlična izbira, če si za zajtrk ali malico radi namažete pašteto in se zavedate, da kupljene niso najboljša izbira.
Prednosti v primerjavi s kupljenimi paštetami so številne, najpomembnejša pa je ta, da je ta pašteta zdrava in jo lahko popolnoma prilagodite svojemu okusu.
Domača kokošja pašteta je narejena v samo 15 minutah. V zaprti posodi jo lahko hranite v hladilniku do 3 dni.
Domača kokošja pašteta
组成部分
- 200 g piščančjih prsi
- 2 根胡萝卜
- 半绿
- 1个洋葱
- nekaj gorčice
- malo kisle smetane
- 少许盐
- 2 srednje veliki kisli kumari
方向
- Skuhajte meso. Če želite, da je hitro pripravljen, ga narežite na manjše kocke in kuhan bo v približno petnajstih minutah.
- V isto posodo dajte korenje, beli del zelene, peteršilj in čebulo. Ko je zelenjava kuhana, jo dodate mesu in zmiksate.
- Po vrhu potresete sol, dodate kislo kumarico, malo gorčice, malo kisle smetane in druge začimbe po želji.
- Mešate v blenderju dokler ne nastane enotna masa. Če je pašteta pregosta, dodajte malo vode, v kateri sta se kuhala meso in zelenjava, in razredčite.
- Prestavite v posodo in shranite v hladilnik.
- Ko se masa strdi, bo skoraj enaka pašteti iz trgovine, a neprimerno bolj hranljiva in bolj zdrava.
Uživajte v odličnem okusu domače kokošje paštete.