巴林家族(苏珊娜、奥利弗和吉安卢卡是获胜三人组)从米利搬到科佩尔,在那里他们延续了传统的烹饪风格。在家庭小酒馆中,他们提供由精心挑选的原料制成的高品质比萨饼:面粉、磨石磨碎的面粉、不含防腐剂的西红柿、不含麸质和乳糖的高品质熟火腿、马苏里拉奶酪......
Krožna cesta 3a
莳萝
Vse sestavine pri dobaviteljih skrbno izberejo, odlikujejo pa se prav po skrbi za kakovost končnega izdelka, ki ga ponudijo stranki. Po Sloveniji so poznani po svoji črni pici, bili pa so tudi prva picerija v Trstu, ki je ponujala pico z aktivnim ogljem.
![Družina Balin](https://e7852c3a.rocketcdn.me/wp-content/uploads/2018/03/una-rd-28.02.2018-106-1000x500.jpg)
Poleg pic ponujajo še ombolo v testu, meso na oglju, istrski pršut, izredne črne burgerje in sladice izpod rok kuharskega mojstra Gianluce, poznanega kot izvrstnega slaščičarja, katerega delo je bilo večkrat odlikovana z medaljami Sladke Istre.
Galerija – Bistro San Marco
更多信息:
sanmarco.si