Bistro San Marco: v Koper na pico

Bistro San Marco

Družina Balin (Suzana, Oliver in Gianluca so zmagovalni trio) se je iz Milj preselila v Koper, kjer nadaljuje tradicijo svojega načina kuhanja. V družinskem bistroju ponujajo visokokakovostne pice iz skrbno izbranih sestavin: od moke, mlete med mlinskimi kamni, paradižnika brez konzervansov, kakovostnega kuhanega pršuta brez glutena in laktoze, mocarele ...

Osnovne Informacije
Naslov

Bistro San Marco
Krožna cesta 3a
Koper

Povezava

Bistro San Marco

Urnik

Od ponedeljka do sobote od 6.30 do 23.00, v nedeljo od 8.30 do 23.00.

Kontakt

(05) 628 14 42

Vse sestavine pri dobaviteljih skrbno izberejo, odlikujejo pa se prav po skrbi za kakovost končnega izdelka, ki ga ponudijo stranki. Po Sloveniji so poznani po svoji črni pici, bili pa so tudi prva picerija v Trstu, ki je ponujala pico z aktivnim ogljem.

Družina Balin
Družina Balin

Poleg pic ponujajo še ombolo v testu, meso na oglju, istrski pršut, izredne črne burgerje in sladice izpod rok kuharskega mojstra Gianluce, poznanega kot izvrstnega slaščičarja, katerega delo je bilo večkrat odlikovana z medaljami Sladke Istre.

Galerija –  Bistro San Marco

Dodatne Informacije

Več informacij:
sanmarco.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Restavracija Hiša Ančka: izvrstna kulinarika, izvirne pice in vrhunska vina