Dimensione Danza ponovno v Sloveniji

V Slovenijo je po nekaj letih spet prispela prva blagovna znamka, ki je navdih za oblačila poiskala v svetu plesa. Dimensione Danza je svoja vrata odprla v ljubljanskem BTC-ju, v zgornjem pritličju Hale A.

Zasluge za vrnitev te priljubljene blagovne znamke ima Zala Brodnik Rahne, zastopnica za Dimensione Danza Slovenija, ki je ob tej priložnosti povedala: »Dimensione Danza je znamka, ki jo spremljam praktično od začetka, in moram reči, da sem jo močno pogrešala zadnja tri leta, ko je pri nas ni bilo več moč kupiti. Takrat se mi je porodila ideja, da bi jo morda lahko jaz pripeljala nazaj. Želja je postajala vse močnejša, kmalu prerasla v dejanja in z današnjim dnem postala resničnost. Iskreno se vam zahvaljujem, da ste danes z menoj ob tem pomembnem trenutku, in upam, da vam bo Dimensione Danza prirasla k srcu tako, kot je meni.«

Blagovno znamko Dimensione Danza sta v Milanu ustanovila Nadia Necchi, sicer baletna plesalka, in njen mož, priznani stilist Enrico Baroni. Strast do svojega dela sta prepletla v čudovito zgodbo in tako je leta 1983 nastala prva kolekcija oblačil s pridihom plesnega sveta. Navdih sta našla na Broadwayu, kjer sta opazovala oprave plesalcev med vajami in v telovadnicah. Danes Dimensione Danza poleg široke palete oblačil za ženske in prikupne otroške kolekcije vsebuje še kolekcijo obutve za prosti čas. Dimensione Danza spremlja ženske v njihovem vsakdanu. Tehničnost tkanin, tipičnih za svet plesa, je spojila z ženstvenostjo in velikim poudarkom na detajlih. Združila je potrebo po praktičnosti, udobju in vsestranskosti oblačil.

Dimensione Danza je navdušila tudi znane obraze:

Dodatne Informacije

Več informacij na:
FB Dimensione Danza SI

Foto: Katja Kodba

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Black Friday 2020: Apple izdelki po noro znižanih cenah za črni petek