fbpx

圣诞糕点:神圣的圣诞肉卷,配核桃,不加面粉

今年你会制作什么样的圣诞蛋糕?不含面粉的核桃圣诞卷的食谱是今年假期令人难忘的原因之一!

Božično pecivo je nekaj najboljšega na tem svetu, in recept za božično rulado z orehi in brez moke prihaja ob pravem času. Prazniki so tako rekoč pred vrati. Ker pa je december vedno poln dejavnosti, smo izbrskali recept, zaradi katerega boste imeli na mizi nekaj domačega in sladkega, hkrati pa ne boste pekli dolgo v noč. Poleg tega je ta božična rulada z orehi in brez moke odličen način, da porabite morebiten presežek jajc v hladilniku.

Božično pecivo: slastna božična rulada z orehi in brez moke
Božično pecivo: slastna božična rulada z orehi in brez moke

Recept za božično pecivo: božična rulada z orehi in brez moke

成分:

  • 8 个鸡蛋
  • 8汤匙糖
  • 100克碎核桃(或杏仁)
  • 2袋香草糖
  • 360克酸奶油(2锅)或酸奶油和浓酸奶的组合
  • 葡萄干
  • 柠檬皮
  • 肉桂
  • 朗姆酒

准备

Najprej v rumu namočimo rozine, ki mu dodamo vrečko vaniljevega sladkorja in naribano lupino limone. Pred tem že lahko damo segrevat pečico na 170 stopinj Celzija. V naslednjem koraku rumenjake ločimo od beljakov in iz slednjih naredimo sneg, medtem ko rumenjake z mešalnikom stepamo pri največji hitrosti ter jim postopno dodajamo sladkor in vsebino druge vrečke vaniljevega sladkorja. Ko masa postane penasta, vanjo z metlico vmešamo v sneg. Nato postopno dodamo zmlete orehe in maso razporedimo na pekač, obložen z namaščenim papirjem za peko. Maso pečemo od 15 do 20 minut. Ko je pečeno, pustimo, da se malce ohladi, a ne povsem do hladnega. Potem premažemo s kislo smetano ter po njej potresemo odcejene rozine in cimet. Testo je nato pripravljeno in treba ga je le še zaviti v rulado in za nekaj ur postaviti v hladilnik. Za konec sladico posujemo s sladkorjem v prahu ali čokoladnimi mrvicami. Vaše božično pecivo je pripravljeno. Pa sladek dober tek!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。