fbpx

我们无法想象没有这个圣诞经典的假期:山猫眼睛的最佳食谱(山猫饼干)

圣诞节期间不能缺少香甜松脆的饼干,所以我们准备了山猫眼睛或山猫饼干的最佳食谱!

它就在你面前 najboljši recept za linške oči ali linške piškote, ki prihaja z garancijo za uspeh! V pekarni prazničnih dobrot linške oči, hrustljavi linški piškoti s sladko marmelado, namreč ne smejo manjkati! Ob vaniljevih rogljičkih so nepogrešljiva božična klasika.

配料

  • 220 g gladke moke
  • 125 克 冷黄油
  • 100 克 糖粉
  • 1 个鸡蛋
  • 香草糖
  • 柠檬皮
  • 1 撮盐
  • jagodna marmelada za nadev (ali marelična marmelada)

 

在 Instagram 上查看此帖子

 

A post shared by Bianca Zapatka | Vegan Food (@biancazapatka)

准备

Na delovno površino presejte moko in sladkor v prahu ter na sredini naredite jamico.

Maslo narežite na manjše koščke, dajte v jamico, dodajte jajce in z vaniljevim sladkorjem, ščepcem soli in malo naribane limonine lupinice zamesite gladko testo.

Iz testa oblikujte kroglico, jo zavijte v folijo za živila in pustite, da se približno pol ure hladi v hladilniku.

Nato testo razvaljajte na debelino 2 mm in izrežite krogce. Polovici krogcev na sredini dodatno izrežite manjši krogec, dva ali največ tri.

Pečico segrejte na 180 stopinj Celzija. Pekač obložite s papirjem za peko in nanj položite piškote.

Pecite v v ogreti pečici 8-12 minut oziroma dokler piškoti ne postanejo lepo rumeni. Vzemite jih iz pečice in jih na kratko ohladite.

Mlačne piškote brez krogcev premažite z rahlo ogreto marmelado, nanje položite preostale piškote in na koncu vse skupaj potresite s sladkorjem v prahu.

如此甜蜜,跑得好!

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。