fbpx

GASTRUNAULT COSMIK 冰淇淋:永不融化的冻干冰淇淋

“冻干冰淇淋”或者说冻干冰淇淋并不是什么新概念,阿波罗11号任务的宇航员也带着它登上了月球,不过这样的冰淇淋并不是特别好吃。直到今天。

Cosmik Freeze-Dried Ice Cream je pripravljen s procesom liofilizacije, ki s sušenjem in zmrzovanjem odstrani vodo iz organskih snovi, hkrati pa ohrani njihovo strukturo in sestavo. Postopek je počasen in porabi 3-krat več energije kot konvencionalno ‘sušenje’ živil, zato ga uporabljamo za občutljive in drage izdelke. Liofilizacija temelji na zamrznitvi vode, čemur sledi zmanjševanje tlaka in dodajanje dovolj velike količine toplote, da zamrznjena voda v materialu sublimira neposredno iz trdnega v plinasto agregatno stanje.

Sladoled pripravljen s procesom liofilizacije
Sladoled, pripravljen s procesom liofilizacije

Cosmik Freeze-Dried Ice Cream ima seveda velike prednosti pred konvencionalnim sladoledom. A svoje življenje začne kot popolnoma običajen naravni sladoled narejen in 100-odstotno naravnih sestavin brez dodatkov. Potem mu dodajo ščepec soli in ga obdelajo s posebnim zamrzovalnikom za liofilizacijo.

Gastronaut Ice Cream | Freeze-dried for adventure

Robert Collignon is raising funds for Gastronaut Ice Cream | Freeze-dried for adventure on Kickstarter! The world’s first artisanal freeze-dried ice cream. Organic and unmeltable, so you can enjoy premium ice cream anywhere on the planet.

Rezultat je sladoled, ki mu ni treba biti v hladilniku in ga lahko posledično uživate kjerkoli. Trenutno so na voljo štirje različni okusi.

更多信息

更多信息:
cosmik.com

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。