芝士蛋糕最初来自纽约。它是一种由一层或多层组成的甜点,最厚的一层由新鲜奶酪、鸡蛋和糖的混合物组成。今年的热门产品是杜松子酒和补品芝士蛋糕。
海绵蛋糕的材料:
- 300 克 饼干
- 90 克 黄油
- malo rožmarina
Piškote zdrobite z valjarjem in jih prelijete z maslom, ki ste ga prej stopili ter mu dodali rožmarin. Ločite 3-4 žlice sesekljanih piškotov, ki jih boste potrebovali za posipanje po sredini torte in za okras. S piškotno maso obložite dno pekača in ga postavite v hladilnik.
Sestavine za pripravo kreme:
- 375 g sirnega namaza
- 200 g kisle smetane
- 400 g sladke smetane
- 10 g želatine v prahu
- 100 克 糖粉
- 110 ml gin tonika
Želatino raztopite v par žlicah hladne vode. Segrejte 200 g sladke smetane in ko zavre, v njej raztopite nabreklo želatino. Sirni namaz, kislo smetano in sladkor zmešajte, dokler se ta ne speni. Dodate gin in tonik. Z mešalnikom zmešajte vse sestavine v enotno zmes. Ko je ta pripravljena, jo enakomerno nanesete na ohlajeno testo. Ločeno stepete preostalo sladko smetano (200g) in jo kot zadnjo plast previdno nanesete z lopatico na torto.
Vse skupaj postavite v hladilnik za kakšno uro in okrasite z rezinami limete. 祝你胃口好。