fbpx

埃弗罗帕酒店

经过翻新后,采列的 Hotel Evropa 拥有可能是采列最好的餐厅。具有时代风格的室内装饰体现了这种对待食物的态度,这由屡获殊荣的 Marko Pavčnik 带领他的烹饪大师团队确保。一流的服务员和受过良好教育的侍酒师确保为您带来独特的体验……

基本信息
地址
埃弗罗帕酒店
Krekov trg 4
采列
日程
vsak dan od 12. do 23. ure
接触
(03) 426 90 00

Celjski Hotel Evropa se po prenovi ponaša z verjetno najboljšo restavracijo v Celju. So dobno urejena notranjost nakazuje na prav takšen pristop k hrani, za kar poskrbi večkrat nagrajeni Marko Pavčnik, ki vodi svojo ekipo kuharskih virtuozov. Vrhunski natakarji in izobraženi sommelier poskrbijo za enkratno kulinarično doživetje. Glede na to da restavracija sprejme osemdeset gostov, je lokacija idealna za različne pogostitve ali praznovanja, vseeno pa se bomo največkrat razvajali v bolj intimnem vzdušju. Cel teden v Evropi ponujajo kosila, kjer imamo na izbiro “mesnim gourme” ali “ribjim gourme”. Ponudba se spreminja, odvisno od sezone, vseeno pa so zvesti tudi stalni ponudbi. Tako lahko začnemo pojedino z gosjimi jetri ali bivoljo mocarelo s paradižnikom in baziliko. Če smo privrženci juh, moramo nujno poskusiti govejo s fritati ali krompirjevo s tartufovim oljem in škampom, okusu tartufov pa sledimo še z dušeno hobotnico na tartufovem pireju. Morda nas premami popečena kapesanta s cvetačno kremo ter rozinami in kaprami. Ribji del jedilnika sloni na dnevnem izboru svežih rib, odločimo pa se lahko tudi za tunin steak, brancina, postrv ali škampe. Pri mesnih jedeh se ustavimo pri junječjem biftku ali rostbifovi taljati, ponuja pa se nam tudi telečji medaljon s portovcem in gosjimi jetri. Za sladki zaključek nam ekipa Marka Pavčnika ponuja nabor sladic, od čokoladne pene, prek panakote, do angleške limonine pite.

Next
九月

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。