fbpx

一位意大利厨师透露:这些是我们在准备意大利面时都会犯的关键错误

一位意大利厨师透露:这些是我们在准备意大利面时都会犯的关键错误

许多人认为自己是准备面食的高手,但事实并非如此。准备面食时你会犯哪些错误?

一名厨师 Antonella Rana, nečakinja Giovannija Rane, očeta testenin Rana, poudarja, da pravi italijanski okus testenin kvarimo s pretirano količino različnih omak 奶酪.

Sveže testenine bodo nared v le 2 minutah.
Sveže testenine bodo nared v le 2 minutah.

Sveže testenine so pripravljene v le 2 minutah, medtem ko je za pripravo kupljenih špagetovmakaronov potrebnega nekaj več časa – približno 10分钟. Dodati jim je potrebno kapljico ekstra deviškega oljčnega oljamalo parmezana. Če želite izboljšati njihov okus, lahko dodate še žlico omake. Po Antonellinem mnenju je ključno torej, da upoštevate razmerje med količino testenin 配件!

S paradižnikovo omako ne gre pretiravati.
S paradižnikovo omako ne gre pretiravati.

Kako izdelati pristno paradižnikovo omako? Antonella pravi, da jo izdelate na osnovi različnih vrst zelenjave, kot so paradižnik, čebula, korenje in zelena, vanjo ne dodajajte kečapa. Ne pozabite niti na ekstra deviško oljčno olje, ki jedi daje prijetnejši okus, boljšo barvo in hranilne snovi. S poprom ne smete pretiravati, omako je vredno popestriti tudi z zelišči, kot sta bazilika in timijan.

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。