鸡油菌和樱桃番茄土豆面疙瘩是一道美妙的秋季菜肴,适合寒冷的夜晚,让每位客人都满意。这是一道美味的意大利菜的食谱,它是美味蘑菇、新鲜西红柿和精致奶油的真正和谐味道......
Zakaj ne bi svojih najdražjih razveselili z jesensko poslastico, ki prepriča še tako zahtevnega dobrojedca? Tukaj je recept za krompirjeve njoke z lisičkami in češnjevim paradižnikom, ki preprosto očara.
Recept za krompirjeve njoke z lisičkami in češnjevim paradižnikom
成分:
- 400 g krompirjevih njokov
- 400 g lisičk, narezanih na polovice
- 300 g češnjevcev, narezanih na polovice
- 2瓣大蒜
- 橄榄油
- 250 毫升 甜奶油
- 70 g parmezana
- 白酒
- 盐
- 新鲜胡椒粉
- svež peteršilj, nasekljan
阅读更多: 食谱: Nutella 迷你披萨 - 所有 Nutello 爱好者的终极烹饪恶习
准备
Lisičke očistimo, stremo stroka česna in v posodi zavremo vodo za kuhanje krompirjevih njokov. V ponvi segrejemo nekaj žlic olivnega olja, nanj stresemo česen in dodamo lisičke. Pražimo dve minuti, nato zalijemo s kozarcem belega vina. Primešamo sladko smetano in kuhamo približno tri minute. Njoke stresemo v vrelo vodo in jih kuhamo, dokler ne priplavajo na površje. Gobicam dodamo češnjevce, začinimo po okusu in kuhamo še tri minute. Njoke odcedimo in primešamo k omaki. Vse skupaj potresemo s svežim peteršiljem in parmezanom ter postrežemo. Dober tek!