fbpx

Monstera:大老板的小酒馆 - Binet Volčič / 卢布尔雅那

Monstera 小酒馆是大老板的小酒馆,从而实现了 Binet Volčič 拥有自己的角落来创造创新招牌美食的梦想。小酒馆的基本理念是不断发现新的口味和菜肴,希望每次都能给游客带来惊喜。拜恩用灵魂和他所拥有的丰富知识来做到这一点,创造了一些特别的东西。小小酒馆,大灵魂!龟背竹。

基本信息
地址
龟背竹小酒馆
Gosposka ulica 9
卢布尔雅那
日程
Pon - Sre: 8:30 - 17:00
Čet - Sob: 8:30 - 23:00
接触
+386 (0)40 431 123

Osnovna filozofija 龟背竹 bistroja je nadvse enostavna. Obiskovalcu ponuditi inovativno kuhinjo na najvišjem nivoju pri tem pa ostajati v nenehnem iskanju novih okusov ob uporabi svežih sezonskih sestavin. V bistroju ne boste našli stalnega jedilnega lista. Bine in njegova ekipa bosta namreč jedilnik vselej prilagajala sestavinam, ki jih bodo v določenem trenutku dobili. Tu predvsem stavijo na visokokakovostne sestavine, ki so sezonske.  Na ta način boste vedno znova presenečeni nad jedilnikom, ki se bo spreminjal na tedenski ravni. 龟背竹小酒馆 sprejme do 24 dobre hrane željnih duš, zato je hrana tudi lahko izjemno individualno doživetje.

Prijetna atmosfera in enostaven ambient, kjer je v ospredju hrana. Monstera
Prijetna atmosfera in enostaven ambient, kjer je v ospredju hrana. Monstera

V Monsteri boste ob začetkih dneva lahko dobili prave domače zajtrke, ki bodo edina stalnica bistroja. Čez dan boste lahko v času kosila dobili 3-hodni meni, torej na voljo bodo vselej dve predjedi, dve glavni jedi in dve sladici, pri čemer je ena od izbir vselej brezmesna. Meni kosil pa se bo menjal vsak teden. Ob koncu dneva bo na voljo 7-hodni degustacijski meni, kjer bo ekipa Monstere skupaj s svojimi gosti odkrivala nova kulinarična obzorja. Seveda se vse ne konča le pri hrani, temveč je pomembna tudi pijača. Tu Monstera ponuja domače zvarjeno pivo iz mariborske mikropivovarne Lila Misa, doma pripravljene zelišče sirupe in domače sokove ter naravno pitno vodo – ljubljanski biser – brez plastenk in odvečne embalaže, ki jo postrežejo v posebni muzejski steklenici. Drugače in inovativno ter predvsem domače.

Monstera lahko gosti do 24 gostov.
Monstera lahko gosti do 24 gostov.

龟背竹小酒馆 je dobil ime po rastlini Monstera deliciosa, ki je bila Binetova stalnica v življenju in ga spominja na otroštvo, saj smo vsi to rožo srečevali na  uradih in javnih ustanovah – gojile pa so jo tudi naše babice in mame.  Rastlina v tropskem naravnem okolju rodi sadeže, ki so ne le užitni, temveč zelo nenavadnega okusa. S tem sadežem želi Bine v prihodnosti eksperimentirati in iz njega pripravljati kulinarične presežke ter s tem ustvariti tipično sladico bistorja Monstera.

更多信息

信息格式:
Monsterabistro.si

自2004年以来与您同在

从年 2004 我们研究城市趋势,并每天向我们的追随者社区通报最新的生活方式、旅行、风格和激发激情的产品。从 2023 年开始,我们将提供全球主要语言的内容。