最好的葡萄食谱一定要出现在您的菜单上,因为这种甜水果的季节正处于高峰期,您还可以用葡萄准备几道简单但美味的菜肴。这些是葡萄的最佳食谱!甜蜜的好跑。
Ker vemo, da se vam že cedijo sline in komaj čakate, da spoznate, kako lahko izkoristite najljubši sadež jeseni, ne bomo izgubljali besed, temveč vas vabimo, da si preberete, kateri so najboljši recepti z grozdjem, ki bodo postali vaša nova pregreha!
Najboljši recepti z grozdjem:
Smuti z grozdjem
成分
- 100 克 酸奶
- 菠菜
- 葡萄
- 3 mandarine (ali pomaranče)
- 2 žlici semen čija
准备
Vse sestavine združite in jih dobro zmešajte. Prelijte v kozarec, po smutiju posujte zmlete oreške.
Solata z grozdjem in indijskimi oreški ali orehi
成分
- 1/4 skodelice majoneze
- 1/4 杯酸奶
- 1汤匙芥末
- 3 skodelice kuhanega purana
- 1 skodelica zelenega grozdja (razkoščičenega)
- 1/2 skodelica indijskih oreškov / orehov
准备
V skledi zmešajte majonezo, jogurt in gorčico, purana in grozdje. Po vrhu posujte indijske oreške / orehe. Dober tek.
Biskvit z grozdjem
成分
- 2汤匙黄油
- 1/2 skodelice + 2 žlici večnamenske moke
- 1茶匙泡打粉
- 1/2 茶匙盐
- 2个大鸡蛋
- 1/2 杯糖
- 1 čajna žlička drobno naribane limonine lupine
- 1/2 čajne žličke vanilijevega izvlečka
- 1/4 杯植物油
- 2汤匙蜂蜜
- 1/2 kilograma črnega grozdja (razkoščičeno)
准备
Segrejte pečico na 180 stopinj Celzija. Ponev premažite z maslom. Združite večnamensko moko, pecilni prašek in sol. Pustite stati. Jajca, sladkor, limonino lupino in vaniljev izvleček združite v drugi posodi. Vanj dodajte tudi rastlinsko olje in 2 žlici stopljenega masla. Vse dobro premešajte in vlijte v posodo z mešanico moke. Sestavinam dodajte med. Ko se sestavine dobro združijo, jim dodajte polovico razkoščičenega črnega grozdja. Vlijte maso v pekač in jo pecite 30 minut, nato posujte po vrhu kolača preostanek grozdja. Pecite še 25 minut. Kolač ohladite in ga postrezite.