还有什么比涂上您最喜欢的馅料的柔软、清淡的煎饼更美味的吗?如果您垂涎欲滴,那么您并不是唯一一个,因为煎饼被认为是最受欢迎的甜点之一。大厨总是在寻找让煎饼味道更好的食谱,我们向您展示一个技巧,您可以在准备煎饼时亲自尝试。
薄煎饼 se da pripraviti na tisoč in en način. Izbirate lahko med ameriškimi palačinkami, palačinkami z jagodami in malinami, soufflé palačinkami in še mnogimi drugimi. So 甜点, ki jo lahko pripravite v samo 20分钟, lahko pa uživate v popoldnevu preizkušanja novih načinov njene priprave. In če v peki palačink, še bolj pa v njihovem okusu uživate, boste z veseljem prebrali preprost 一个恶作剧, s katerim jih lahko naredite še slastnejše.
Za to, da bodo vaše palačinke še boljše, vam ni treba spremeniti nobene sestavine. Namesto tega se osredotočite na to, na čem jih boste pekli. In skrivnost do uspeha je 油, na katerem je bila najprej ocvrta slanina. Palačinkam bo namreč dalo neverjetno dober okus.
Najbolje bo, če za cvrtje uporabite sveže olje, to pomeni, da ocvrto slanino odstranite iz ponve in odlijete odvečno olje. Nato v isto ponev vlijete mešanico za palačinke in jih spečete, kot bi jih običajno. Dober tek!