爱吃的人要注意了! 2016年春季餐厅周越来越近了。今年的斯洛文尼亚春季美食节将于2016年3月11日至20日举行。如果说去年的春季餐厅周以食材的本地化和厨师的创意为特色,那么2016年则增添了另一种形式。正如我们用嘴吃饭一样,我们也用眼睛吃饭。
Pomladni Teden restavracij 2016 nastopa pod neuradnim geslom ”Jemo tudi z očmi”, zato lanski lokalnosti sestavin in ustvarjalnosti chefov pri letošnjem pomladnem Tednu restavracij dodajajo prezentacijo jedi na krožniku, ki je pomembna odlika vrhunske kulinarike. Jedi z menija Tedna restavracij, devetdnevnega kulinaričnega razvajanja, tako ne bodo razvajale le brbončic, ampak tudi oči.
阅读更多: 2016 年 Dom Fair:连续第 55 届 Dom Fair!
Z meniji bodo svojo umetniško žilico in ustvarjalni navdih med 11. in 20. marcem 2016 predstavili chefi iz več kot 83 slovenskih restavracij. Da bo imela domišljija karseda prosto pot, se je nekoliko dvignila cena menija, ki bo 16欧元 (za najmanj tri hode). Cilj namreč ni jesti poceni, ampak dobro.
更多信息:
餐厅周.si