100%香蕉煎饼是不含面粉和牛奶的煎饼。它们还不含麸质、不添加糖、低热量,因此是健康且快速准备的早餐的理想选择。除了易于准备之外,它们还有另一个优点。当厨房里弥漫着美味煎饼的味道时,即使是睡得最香的人也会起床。
Za pripravo 100-odstotno naravnih bananinih palačink 我们需要 zgolj dve sestavini. Ker ne vsebujejo ne mleka in ne moke so idealne za vse, ki ste na dieti, ki ste alergični na gluten in mlečne izdelke, tiste, ki bi radi imeli obrok z visoko vsebnostjo beljakovin, zaradi otročje lahke priprave pa tudi za vse tiste, ki niste ljubitelji kuhanja.
阅读更多: 食谱:令世界疯狂的日式舒芙蕾
Sestavine za bananine palačinke:
- ena banana
- dve jajci
Priprava bananinih palačink:
Sadež olupimo, narežemo na kolobarje in jih stresemo v skledo. Dodamo dve jajci. Vsebino dobro premešamo, da dobimo enotno zmes (lahko ostane tudi nekaj koščkov banane, a ne preveč). Na ponvi rahlo segrejemo kokosovo mast (ker je pač bolj zdrava kot običajno olje) in nato z zajemalko polagamo maso na segreto maščobo. Ko se ob robu palačinke obarvajo in na spodnji strani zapečejo, jih obrnemo in vajo ponovimo še na drugi strani. In to je to! Ne vemo za vas, a mi bi jih namazali z Viki kremo, ampak potem bi izničili vse tisto o zdravem zajtrku. Oh ja.