松饼被认为是最美味、用途广泛的甜点之一。我们可以把它们当早餐,也可以在午餐或晚餐后吃点心和甜点。如果您想犒赏自己一些甜食,但同时又想保证健康的饮食,那么蓝莓松饼燕麦片是您的最佳选择。以下是他们的食谱,非常简单。
Če ste ljubitelji tako 糖果 也 麦片, potem smo za vas našli popoln zajtrk: borovničeve mafine z ovsenimi kosmiči. Le-te si lahko privoščite tudi za 小吃 和 甜点, lahko pa z njimi na sladek način 惊喜 najbližje.
Priprava mafinov je povsem 简单的, zanje pa tudi ne boste potrebovali obilice sestavin.
Borovničevi mafini z ovsenimi kosmiči
组成部分
- 成分:
- 1 杯牛奶
- 1 杯燕麦片
- 1茶匙泡打粉
- 半茶匙小苏打
- 半茶匙盐
- pol skodelice masla
- 半杯蜂蜜
- 1 skodelica skute
- 1茶匙香草精
- 1 杯 蓝莓
- 2 žlici kokosovega sladkorja po želji
方向
- V skledi zmešajte mleko in ovsene kosmiče in odstavite za 20 minut.
- Presejte moko in jo v drugi skledi zmešajte s pecilnim praškom, sodo bikarbono in soljo.
- Maslo stopite in ga zmešajte z medom, skuto in vanilijevim ekstraktom.
- Obe zmesi združite, dobro premešajte, nato pa dodajte še mleko z ovsenimi kosmiči. Vse skupaj še enkrat premešajte.
- Zmesi dodajte borovnice in vse skupaj prelijte v pekač za mafine. Po želji prelijte še s kokosovim sladkorjem.
- V pečici, ki ste jo segreli na 215°C, pecite približno 15 minut. Nato počakajte, da se mafini ohladijo in postrezite. Dober tek!