你有没有听过有人说他们不喜欢布朗尼蛋糕?这道甜点绝对是一种享受,当它在烤箱中烘烤时,您的公寓会闻起来很美味。您还可以搭配香草冰淇淋、水果或您选择的任何甜点。
Browniji so lahko mehki ali trdi, odvisno od njihove gostote. Lahko vključujejo oreščke, glazuro, kremni sir, čokoladne koščke ali druge sestavine. Brownije lahko postrežemo jih lahko tople s sladoledom, prelite s stepeno smetano ali posuto s sladkorjem v prahu in čokoladnimi koščki.
Browniji brez glutena
组成部分
- Sestavine za prvo zmes
- 3/4 skodelice mandljevega masla
- 1/3 skodelice javorjevega sirupa
- 2个蛋
- 1茶匙香草精 Sestavine za drugo zmes
- ¾ skodelice brezglutenske moke
- 3 žlice kokosove moke
- 1/3 skodelice nesladkanega kakava v prahu
- ½ 茶匙肉桂
- 1/4 茶匙盐
- ½ čajne žličke pecilnega praška
- ¼ skodelice veganskega mleka
- ¼ skodelice čokoladnih koščkov brez mleka in rafiniranega sladkorja
方向
- Pečico segrejte na 180 stopinj. Pekač obložite s peki papirjem.
- V večjo skledo dodajte sestavine iz prve skupine in mešajte, dokler se ne povežejo.
- Dodajte še drugo skupino sestavin in mešajte, dokler ne nastane gladka zmes. Nazadnje dodajte koščke čokolade.
- Zmes vlijete v pekač in razmažete. Če uporabljate kakavova zrna, jih potresite po mešanici. Pečete pri 180 stopinjah 20 do 25 minut oziroma dokler zaboden zobotrebec ne pride ven čist.
- Narežete jih na kvadratke in počakate, da se ohladijo. Nato po njih potresete z mandlji ali drugimi dodatki po želji.