洋葱汤是最简单同时也是最能填饱肚子的汤之一。它的准备过程又快又简单,而且味道绝对棒极了。
Čebulna juha
组成部分
- 6 paradižnikov
- 4 瓣大蒜
- 一杯红酒
- 4 čebule
- 1 汤匙 牛至
- 1升汤底
- žlici olivnega olja
- 2片面包
- 200 g naribanega sira po izbiri
方向
- Paradižnik narežete z nožem, čebulo sesekljate na velike kocke, česen sesekljate.
- Čebulo prepražite na malo olivnega olja, da karamelizira, nato dodajte česen ter narezane paradižnike in kuhajte na zmernem ognju približno 3 minute. Nato dodajte rdeče vino in pustite, da alkohol izhlapi.
- Dodajte jušno osnovo na rahlem ognju kuhajte toliko časa, da se vsebina zmanjša na polovico, ter da postane jušna osnova bolj gosta. Dodajte sol, poper in origano.
- Pripravite kruhke, ki jih boste postregli ob juhi. Na rezine dodajte nariban sir in pečete 4 minut, ter nato pokapajte z olivnim olje.